Η Sophie Turner και ο Joe Jonas καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους

15.07.2022
Η Sophie Turner και ο Joe Jonas καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους
Η κόρη της Sophie Turner και του Joe Jonas έχει πια μια αδελφούλα.

Οι φήμες δεν είναι φήμες πια καθώς εκπρόσωποι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν από κοινού την "υψηλή άφιξη". "Ο Joe και η Sophie ανακοινώνουν με χαρά την άφιξη της κορούλας τους", διαβάζουμε στην ανακοίνωση και περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία που οι πανευτυχείς γονείς θα αποφασίσουν να μοιραστούν με όλο τον κόσμο.

Sophie Turner: Το πρώτο της νυφικό ήταν μια ολόσωμη φόρμα - Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο στο Βέγκας

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, τη Wila, η οποία γεννήθηκε το 2020, ενώ η επιβεβαίωση αυτής της δεύτερης εγκυμοσύνης άργησε πολύ. Συγκεκριμένα η 26χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones μίλησε πρώτη φορά για τη δεύτερη, αυτή χαρά της σε συνέντευξη που παραχώρησε το περιοκό Elle τον περασμένο Μάιο, όταν έδειξε επίσημα και την κοιλίτσα της.

Στην οικογένεια Jonas, πάντως, τελευταία γεννιούνται όλο κοριτσάκια, καθώς εκτός από τη Willa είχαμε και τη γέννηση της Malti, κόρης του Nick Jonas και της Priyanka Chopra η οποία γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα, περίπου τρεις μήνες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Ενταντικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Cedar Sinai στο Λος Άντζελες για 100 μέρες πριν τελικά οι γονείς της την πάρουν στο σπίτι τους. Αυτές τις χαρές τους η Priyanka και ο Nick τις μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο ανήμερα της γιορτής της μητέρας με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.