Sarah Jessica Parker: Για ποιον λόγο δήλωσε «θυμωμένη και ντροπιασμένη» για τη σχέση της με τον Robert Downey Jr

25.06.2023
Sarah Jessica Parker: Για ποιον λόγο δήλωσε «θυμωμένη και ντροπιασμένη» για τη σχέση της με τον Robert Downey Jr
Είναι μια σχέση η οποία ξεκίνησε πριν από 30 και πλέον χρόνια και κράτησε 7 χρόνια. Μια σχέση που ήταν αρκετά οδυνηρή. Η Sarah Jessica Parker μίλησε πριν από λίγες μέρες για τον δεσμό της με τον Robert Downey Jr. και αυτά που είπε, επανέφεραν μνήμες από τις μάχες του ηθοποιού με τις εξαρτήσεις.

Η σταρ του «And Just Like That» παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη στον New Yorker που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα ότι ήταν «θυμωμένη και ντροπιασμένη» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, που έλαβε χώρα εν μέσω των αγώνων του ηθοποιού με την κατάχρηση ουσιών.

«Οι άνθρωποι γύρω του με απέρριπταν, αλλά του είχα δώσει σταθερότητα και προσπάθησα να δημιουργήσω έναν σταθερό παλμό που του επέτρεπε να είναι συνεπής», εξήγησε η 58χρονη ηθοποιός.

Η Parker διευκρίνισε ότι το να βγαίνει με τον ηθοποιό που τελικά κατάφερε να γίνει νηφάλιος το 2003, ήταν ένα «πραγματικά περιπετειώδες, σημαντικό» κομμάτι της ζωής της.

Robert Downey Jr.: Τα ναρκωτικά στα οποία τον μύησε ο πατέρας του, η απόλυτη παρακμή και η θριαμβευτική επιστροφή

«Ήμασταν μαζί για πολύ καιρό», εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City». «Ήταν το πρώτο άτομο με το οποίο έζησα μαζί». «Η καριέρα του πραγματικά μόλις ξεκινούσε», συνέχισε. «Ήμουν τόσο περήφανη που είδα την επιτυχία του και, ξέρετε, τον είδα να μεγαλώνει επαγγελματικά».

Ο 58χρονος σήμερα Downey Jr, αναφέρθηκε εν συντομία στο άρθρο μέσω εκπροσώπου του, λέγοντας στο έντυπο ότι διατηρεί «μεγάλο σεβασμό» για την πρώην του.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν σχέση από το 1984 έως το 1991, με την Parker να συνεχίζει τη ζωή της με τον σημερινό σύζυγό της Matthew Broderick. Το ζευγάρι έχει μαζί τρια παιδιά, τον 20χρονου James, και τις 14χρονες δίδυμες, Μarion και της Τabitha.

Σε συνέντευξη της το 2018, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός θυμήθηκε ότι «προσευχόταν» να μην πεθάνει ο Downey Jr. όταν «βρήκε το θάρρος» να «φύγει» από τη σχέση τους.

«Υπήρξε πολύς χρόνος για να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά», είπε η Parker στο People εκείνη την εποχή. «Και δεν έκανα τίποτα. Δεν το ήξερα για πολύ καιρό. Αναρωτιόμουν, "Γιατί η καρδιά του χτυπά τόσο γρήγορα;". Και του έλεγα “Μην κάνεις τόσα push-ups πριν κοιμηθείς!”».

Ωστόσο, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν δυσανασχετώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί του».

Image may contain Human Person Clothing Apparel and Coat

Ο Robert Downey Junior (δεύτερος από αριστερά) και η Sarah Jessica Parker στην ταινία Firstborn (1984)

Ο Downey Jr μίλησε το 2008 για τον χρόνο που πέρασαν μαζί, παραδεχόμενος στο Parade ότι η Parker ήταν «τόσο στενοχωρημένη όταν δεν συνήλθε». «Μου έδωσε ένα σπίτι και κατανόηση», θυμάται ο ηθοποιός. «Προσπάθησε να με βοηθήσει. ... Ήμουν ερωτευμένος με τη Sarah Jessica ... και η αγάπη σαφώς δεν ήταν αρκετή».

Robert Downey Jr: Έκλεισε τα 58 και το γιόρτασε με ένα βίντεο με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο Downey Jr έχει παντρευτεί δύο φορές μετά τον χωρισμό του με την Parker. Παντρεύτηκε την Deborah Falconer το 1992 και ακολούθησε η Susan Levin το 2005.

Ο ηθοποιός έχει έναν γιο με την πρώτη σύζυγο, τον 29χρονο Indio και με τη δεύτερη, τον 11χρονο Exton και την 8χρονη Avri.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2023 - 12:04