Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά για την κηδεία του: Τα τεκνά, ο Χάρης Σιανίδης και ο κύριος Κουτσούμπας

21.06.2023
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά για την κηδεία του: Τα τεκνά, ο Χάρης Σιανίδης και ο κύριος Κουτσούμπας
Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη συνέντευξη έδωσε στη Φωτεινή Ψυχίδου ο Τρύφωνας Σαμαράς, για την εκπομπή Breakfast@Star. Με τον τίλο "Τι Ψυχή(δου) θα παραδώσεις;" η δημοσιογράφος υποδέχτηκε τον hair stylist ως "πένθιμη χήρα", όπως είπε ο ίδιος και συζήτησαν για το πώς φαντα΄ζεται εκείνος την τελευταία του μέρα επί γης.

Στο πλαίσιο στήλης που κρατά στην πρωινή εκπομπή του Star, η Φωτεινή Ψυχίδου συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά και οι δυο τους αντάλλαξαν μακάβριες σκέψεις και... σχέδια (προφανώς, μεταξύ σοβαρού και αστείου).

Ντυμένοι στα μαύρα οι δυο τους κουβέντιασαν περί κηδείας του hair stylist την οποία εκείνος αποκάλυψε ότι έχει αναθέσει εξ ολοκλήρου στον Χάρη Σιανίδη, τον γνωστό PR Manager με τον οποίο ο Σαμαράς διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δώσει το "παρών" όλο το ΚΚΕ "και ο κύριος Κουτσούμπας".

Τρύφωνας Σαμαράς σοκάρει: «Άνοιξα και μπήκαν 5 κλέφτες με καλάσνικοφ» [vds]

Στη συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκε πως στην κηδεία του θα φορά Κωστέτσο, Κριθαριώτη και Ζούλια ενώ το φέρετρο θα κουβαλούν διάφορα... τεκνά που θα τραγουδούν (την επιτυχία του Τρύφωνα Σαμαρά) "It's fantastic, it' s amazing" ενώ ο ίδιος γέλασε πολύ όταν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να παραβρεθούν οι πρώην σχέσεις του στην κηδεία καθώς τότε θα μιλούσαμε για... συλλαλητήριο!

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Τρύφωνας Σαμαράς υποστήριξε πως σε προηγούμενη ζωή του θα μπορούσε να ήταν... Δράκουλας, θυμήθηκε που επισκέφτηκε τη Ρουμανία με τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος τον "έβαλε" σε ένα φέρετρο, ενώ δε δίστασε να επαναλάβει πως το μεγαλύτερο "θάψιμο" (στο οποίο, όμως, κατά κάποιον τρόπο τον καθοδήγησε ο Νίκος Μαστοράκης) το έκανε στη Βάσια Τριφύλη, της οποίας το μαλλί είχε σχολιάσει άσχημα.

Φωτεινή Ψυχίδου: Η απίστευτη σύμπτωση με τη γέννηση των δύο παιδιών της

Φυσικά, επειδή μιλάμε για τον Τρύφωνα Σαμαρά και μερικά πράγματα, απλά, δεν μεταφέρονται γραπτά, ιδού το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη και πώς τη συζήτησαν μετά στην εκπομπή του Star.

{https://www.youtube.com/watch?v=I1Zn6ewe7VM&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 16:42