Η Βίκυ Σταυροπούλου νιώθει Angelina Jolie στην τοποθεσία J2us - Το σχόλιο που έγινε viral

21.06.2023
Η Βίκυ Σταυροπούλου νιώθει Angelina Jolie στην τοποθεσία J2us - Το σχόλιο που έγινε viral
Μία ανάρτηση, ένα σχόλιο και μία απάντηση που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με... χειροκροτήματα!

Γνωστή για το χιούμορ, το πνεύμα και την αμεσότητά της (μεταξύ άλλων) η Βίκυ Σταυροπούλου έχει πάντα μία ενδιαφέρουσα απάντηση (και στάση) για τα πα΄ντα.

Αφορμή για την τελευταία περίπτωση κατά την οποία ακούγεται το όνομα της δημοφιλούς ηθοποιού τον τελευταίο καιρό, η απάντηση που έδωσε σε follower που σχολίασε την τελευταία φωτογραφία που εκείνη μοιράστηκε στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/CtY7J4wIhzq/}

Αναρωτήθηκε, λοιπόν, η follower αν είναι όντως η Βίκυ Σταυροπούλου η γυναίκα που έβλεπε στην ανάρτηση και πήρε μια απάντηση γεμάτη χιούμορ "Όχι, είναι η Αντζελίνα Τζολί", έγραψε η ηθοποιός και η φίλη απάντησε εκ νέου, εκφράζοντας έντονα την αγάπη της στο πρόσωπο της Βίκυς αλλά και την έκπληξή της καθώς, όπως γράφει, "σε έχουν αλλάξει τελείως"!

instag.png

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν την "Είσαι το Ταίρι μου" εποχή, όμως η Δανάη Μπάρκα γκρινιάζει και έχει λόγο

Η Βίκυ Σταυροπούλου, εκτός από το σόου του Νίκου Κοκλώνη Just The 2 of Us, αυτό τον καιρό εμφανίζεται και στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου που προβάλλεται στο Θέατρο Άλσος με τίτλο "Τι φάση πάλι, ρε;", που ξεκίνησε πολύ δυναμικά με 3 sold out παραστάσεις.

{https://www.instagram.com/p/CtgiV11rk0H/}

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφουν ο Θοδωρής Αθερίδης, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό και στη σκηνή βλέπουμε εκτός από τη Βίκυ Σταυροπούλου, τους Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Θανάσης Αλευρά, Λευτέρη Ελευθερίου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Μουζουράκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Στράτο Λύκο. Τη μουσική υπογράφει η Μαρίζα Ρίζου, ενώ η σκηνογραφία και τα κοστούμια είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.

Maestro: Το τραγούδι που "έντυσε" μουσικά την ερωτική σκηνή Ορέστη - Κλέλιας έχει τη δική του ιστορία

https://www.instagram.com/p/CsowR-pqYSd/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 13:21