Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν την "Είσαι το Ταίρι μου" εποχή, όμως η Δανάη Μπάρκα γκρινιάζει και έχει λόγο

27.12.2022
Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν την "Είσαι το Ταίρι μου" εποχή, όμως η Δανάη Μπάρκα γκρινιάζει και έχει λόγο
Από χθες, 26/12/2022 το Mega άρχισε να προβάλλει σε (νέα) επανάληψη την αγαπημένη σειρά "Είσαι το Ταίρι μου" και με την αφορμή, οι δύο πρωταγωνίστριες χάρισαν ένα απίθανο διάλογο στους φανς της.

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων δεκαετιών, το "Είσαι το Ταίρι μου" (2001 - 2002) του Mega, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται συχνά πυκνά στις οθόνες μας, σε επανάληψη.

Με αφορμή την πιο πρόσφατη που ξεκίνησε χθες η πρωταγωνίστρια, μαζί με την τηλεοπτική (και όχι μόνο) κολλητή της, Σοφία Βογιατζάκη, αναβίωσαν μία από τις πολλές αστείες κοινές σκηνές τους.

"Είσαι το ταίρι μου": Αυτές ήθελαν αρχικά για το ρόλο της Βίκυς

Οι δυο γυναίκες πρωταγωνιστούν μαζί φέτος στο θεατρικό έργο "Μπαμπάδες με Ρούμι" των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα που έχει ανέβει στο θέατρο Αλίκη και η αναβίωση ήρθε μέσα από το καμαρίνι τους.

"Στέλλα" και "Τούλα" λοιπόν, 20 χρόνια μετά!

Τα θετικά σχόλια έφτασαν από παντού όμως ένα ξεχώρισε και ήταν με τη μορφή παραπόνου. Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξέφρασε το παράπονό της γιατί η μητέρα της δεν της απέδωσε τα εύσημα της ιδέας που, προφανώς, ήταν δικά της.

"Τα credits της ιδέας,δεν είδα να τα γράφεις κάπου!!!!!!!!!!" γράφει η παρουσιάστρια και η αντίδραση ήρθε άμεσα από τη Βίκυ Σταυροπούλου!