Whitney Houston: Στενός της συνεργάτης και μουσικός της παραγωγός έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τελευταία της 24ωρα

27.12.2022
Whitney Houston: Στενός της συνεργάτης και μουσικός της παραγωγός έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τελευταία της 24ωρα
«Ήμουν μαζί της 48 ώρες πριν από το θάνατό της. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πέθαινε δύο μέρες αργότερα»

Ο μουσικός παραγωγός Clive Davis, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την Whitney Houston, που σημείωνε πρόοδο ξεπερνώντας τον εθισμό της λίγες μέρες πριν τον θάνατό της. Ο Davis υπέγραψε για πρώτη φορά με την τραγουδίστρια μια δισκογραφική συμφωνία όταν ήταν 20 ετών και δούλεψε μαζί της σε όλη της την καριέρα.

Charlbi Dean: Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου της νεαρής ηθοποιού

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Page Six, ο Davis μοιράστηκε ότι σοκαρίστηκε όταν πέθανε η τραγουδίστρια το 2012. «Ήμουν μαζί της 48 ώρες πριν από το θάνατό της», είπε, προσθέτοντας, «Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πέθαινε δύο μέρες αργότερα». Αν και μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής της, η Whitney πάλεψε με τον εθισμό μέχρι που τελικά της πήρε τη ζωή. «Μου έδειχνε τι είχε κάνει στην αποτοξίνωση», εξήγησε ο 90χρονος παραγωγός δίσκων. «Πώς είχε κόψει το κάπνισμα, πώς είχε καθαρίσει το λαιμό της από τη νικοτίνη. Και ήθελε να αρχίσει να πηγαίνει στο στούντιο… Δεν θα πίστευα ποτέ 48 ώρες πριν από τον θάνατό της, ότι θα υπήρχε εκείνο το φρικτό, πρόωρο τέλος στη ζωή της. Εκείνη την περίοδο έκανε μια γενναία προσπάθεια να εγκαταλείψει τα ναρκωτικά και να αποκαταστήσει τον εαυτό της».

Ο James Cameron έκανε έρευνα για το αν τελικά ο Jack χωρούσε στην πόρτα, στη βύθιση του Τιτανικού

Η τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη σε μια σουίτα του Beverly Hilton, βυθισμένη στην μπανιέρα στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Οι παραϊατρικοί έκαναν CPR αλλά δεν ανταποκρίθηκε και πέθανε σε ηλικία 48 ετών. Αναπολώντας την πρώτη φορά που η Houston έκανε οντισιόν για εκείνον, ο Davis ήξερε ότι ήταν το είδος ατόμου που δεν συναντά κανείς συχνά.