Η Pamela Anderson έγινε η μούσα του Jacquemus για την εορταστική καμπάνια

27.12.2022
Η Pamela Anderson έγινε η μούσα του Jacquemus για την εορταστική καμπάνια
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του γαλλικού brand

Ο Jacquemus, το γαλλικό label με head τον Simon Porte Jacquemus, είναι γνωστός για τις viral στιγμές του στο διαδίκτυο. Από τις επιδείξεις μέχρι τον δικό του γάμο, ο σχεδιαστής ξέρει πώς να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η Adele τραγούδησε για τον σύντροφό της επί σκηνής και του έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του brand, που αναρτήθηκε στο Instagram, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη αυτού. Στο σύντομο κλιπ πρωταγωνίστησε η εμβληματική Pamela Anderson, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και εντυπωσιακό καπέλο από τη συλλογή "Le Raphia" - το ίδιο look που φορούσε στο show του brand λίγες εβδομάδες πριν.

Julianne Moore: Στα 62 της χρόνια αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της που την κάνουν να φαίνεται τόσο λαμπερή

Η ηθοποιός φαίνεται να περπατάει στους δρόμους του Παρισιού, σέρνοντας ένα έλατο. Κάποια στιγμή συναντά έναν άνδρα, οποίος είναι ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης, ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα. Εκείνη του τραβάει την ψεύτικη γενειάδα, λέγοντάς του πως τα Χριστούγεννα πέρασαν. Η ηθοποιός συνεχίζει να περπατά, εξακολουθώντας να σέρνει το δέντρο, δίνοντας στο τέλος του βίντεο ένα φιλί στην κάμερα.

Η ηθοποιός είχε απασχολήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω ενός ντοκιμαντέρ του Netflix που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τη ζωή της. Περιλαμβάνει καταχωρήσεις στα προσωπικά της ημερολόγια, αρχειακές συνεντεύξεις και αποκλειστικά πλάνα, αλλά σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair, λέει ότι δεν έχει σχέδια να το παρακολουθήσει.