Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια και η πόζα με τις τέσσερις εντυπωσιακές κόρες της

28.12.2022
Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια και η πόζα με τις τέσσερις εντυπωσιακές κόρες της
Μία οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια έκανε η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα - Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα που είναι 15 ετών και τη 12χρονη Ηλιάνα. Η οικογένεια Ίβιτς βρέθηκε σε ένα χιονισμένο τοπίο της Σερβίας, χώρα καταγωγής του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται συχνά υλικό από την προσωπική της ζωή μέσω instagram και θέλησε να μοιραστεί φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τις κόρες της.

«Χρόνια πολλά σε όλους από εμάς. Εύχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο και να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές με την γέννηση του Χριστού. Με αγάπη Ελένη», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε την εικόνα:


H Ελένη Πετρουλάκη είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της στις κόρες της.
«Οι κόρες μου αυτή τη στιγμή είναι στην εφηβεία και υπάρχει ένας εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί είναι όλες κορίτσια, οπότε έχουμε αυτή τη διαμάχη και απέναντι σε εμένα είναι αυστηρές και επικριτικές. Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή. Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω και εκεί καταλαβαίνεις πόσο πιεστικοί είναι οι γονείς άθελά τους», είχε πει.