Cameron Diaz: Αποφάσισε να μεγαλώσει με φυσικό τρόπο μετά από μια επέμβαση botox που δεν πήγε καλά

30.12.2022
Cameron Diaz: Αποφάσισε να μεγαλώσει με φυσικό τρόπο μετά από μια επέμβαση botox που δεν πήγε καλά
Η Cameron Diaz είναι μια από τις πιο αξιαγάπητες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Και ενώ οι περισσότερες από εμάς τη γνωρίζουμε για τις ρομαντικές της κωμωδίες, δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο αξίζει να συζητάμε για αυτήν. Έχει γράψει επίσης δύο βιβλία υγείας μέχρι στιγμής, το The Body Book, όπου μοιράζεται τη φόρμουλα της για να γίνεις πιο υγιής, πιο ευτυχισμένη και πιο δυνατή και το The Longevity Book, όπου μοιράζεται τα μυστικά της για να μεγαλώνεις αρμονικά. Αν και η Diaz μπορεί να μην είναι γκουρού υγείας, μιλάει από τη δική της εμπειρία, και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Η Diaz δοκίμασε botox και δεν της άρεσε

Το botox είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στον κόσμο που οι περισσότεροι celebrities έχουν δοκιμάσει κάποια στιγμή. Η Diaz, όπως και πολλοί άλλοι, το δοκίμασε, αλλά το μετάνιωσε αμέσως, καθώς η θεραπεία για να χαλαρώσει τους μύες του προσώπου της και να εξομαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες της, είχε ως αποτέλεσμα ένα πρόσωπο που δεν αναγνώριζε.

Παρόλο που ήταν «ένα μικρό άγγιγμα», η Diaz αποκάλυψε ότι άλλαξε το πρόσωπό της με έναν τόσο περίεργο τρόπο. «Όχι, προτιμώ να δω τον εαυτό μου, το πρόσωπό μου να γερνάει, παρά ένα πρόσωπο που δεν μου ανήκει καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είναι χαρούμενη με τις γραμμές γέλιου της και αυτή τη στιγμή, δεν βλέπει τον λόγο να κάνει αισθητική επέμβαση.

Μάλιστα, λατρεύει αυτές τις γραμμές και δεν τις πειράζει καθόλου, γιατί απλά είναι ένα σημάδι ότι χαμογελούσε όλη της τη ζωή. Η Diaz πιστεύει ότι το botox είναι απλά και μόνο μια πρόσκαιρη λύση καθώς γερνάς έτσι κι αλλιώς. «Ανησυχούμε τόσο για την εμφάνιση των πραγμάτων και όχι για το τι συμβαίνει μέσα μας», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Cameron πιστεύει ότι το κλειδί για την αιώνια νεότητα είναι η διατροφή, η άσκηση, το γέλιο και το νερό

Σε μια συνέντευξη, η Diaz επεσήμανε ότι ο καθένας πρέπει να κάνει όσες περισσότερες καλές επιλογές μπορεί. Εκείνη την εποχή, πριν τα είκοσί της, το γεύμα της ήταν δύο μπουρίτο με φασόλια με επιπλέον τυρί, επιπλέον σάλτσα, χωρίς κρεμμύδια και μια μεγάλη κόκα κόλα. Και ενώ δεν έπαιρνε ούτε ένα κιλό, το δέρμα της επηρεάστηκε. Είχε φρικτή ακμή που κανένα κονσίλερ δεν μπορούσε να καλύψει.

«Νόμιζα ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα για να καθαρίσω το δέρμα μου, αλλά δεν συνειδητοποίησα ότι όλα τα τηγανητά, λιπαρά, επεξεργασμένα τεχνητά τρόφιμα προκαλούν μια ορμονική έκρηξη που επηρέασε το δέρμα μου», αποκάλυψε η Diaz. «Μόλις έκοψα τα σκουπίδια, είδα μια τόσο μεγάλη διαφορά που ένιωσα σαν ηλίθια. Όχι μόνο καθάρισε την ακμή μου, αλλά μου έδωσε επίσης αυτή την τεράστια ποσότητα ενέργειας».

Παρόλο που δεν είναι λάτρης του botox, δεν κρίνει όσους προτιμούν να το χρησιμοποιούν

Η Diaz πιστεύει ότι το botox και η αισθητική χειρουργική έχουν σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο καλύτερα με το δέρμα τους και αν το κάνουν, τότε αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες πέτυχαν. Παρόλο που δεν της αρέσει να το χρησιμοποιεί στον εαυτό της, παραδέχεται ότι κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται λίγο νεότεροι από ότι φαίνονταν την προηγούμενη μέρα.