8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2022

28.12.2022
8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2022
Το 2022 έγιναν πολλοί γάμοι και σε αυτό βοήθησε και η χαλάρωση των περιορισμών λόγω πανδημίας, των δύο προηγούμενων ετών. Φυσικά και αυτή τη χρονιά είχαμε και πολλούς γάμους διασήμων.

Από ηθοποιούς και τραγουδιστές μέχρι σταρς reality και κληρονόμους δισεκατομμυρίων, μια σειρά από celebrities αποφάσισαν το 2022 να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Παρακάτω θα διαβάσεις για 8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στη χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της.

Rita Ora και Taika Waititi

Μετά από μόλις έναν μήνα αρραβώνα, η Rita Ora και ο Taika Waititi παντρεύτηκαν στο Λονδίνο. Το ζευγάρι λέγεται ότι έκανε έναν πολύ χαμηλών τόνων γάμο περιτριγυρισμένο από τους «πιο κοντινούς και αγαπημένους» τους ανθρώπους. Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια ήθελε μια στενή τελετή για να «κρατήσει τη σχέση τους όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική».

Kirsten Dunst και Jesse Plemons

Η Kirsten Dunst παντρεύτηκε με τον επί χρόνια φίλο της —και πατέρα των δύο παιδιών της— Jesse Plemons, μετά από έξι χρόνια που είναι μαζί. Μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι το ζευγάρι είπε «I do» στην Jamaica στο πολυτελές θέρετρο GoldenEye στο Ocho Rios.

Britney Spears και Sam Asghari

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, στις 9 Ιουνίου στην πίσω αυλή της έπαυλής της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια. Η λίστα με τoυς διάσημους καλεσμένους περιελάμβανε τη Madonna, την Paris Hilton και τη Donatella Versace, η οποία σχεδίασε το νυφικό της νύφης. Η Spears και ο Asghari αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης.

Chloë Sevigny και Siniša Mačković

Ο γκαλερίστας αποκάλυψε στις 15 Μαΐου ότι ο ίδιος και η ηθοποιός παντρεύτηκαν μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους, δύο χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους στο δικαστικό μέγαρο.

Kourtney Kardashian και Travis Barker

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν στις 15 Μαΐου σε μια σύντομη τελετή στο δικαστήριο της Santa Barbara της California, αφού πρώτα οργάνωσαν έναν ψεύτικο γάμο στο Las Vegas.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο - επίσης στη Santa Barbara - ακριβώς ένα χρόνο αφότου «συνδέθηκαν» για πρώτη φορά.

Ewan McGregor και Mary Elizabeth Winstead

Ο Ewan McGregor και η Mary Elizabeth Winstead παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Los Angeles τον Απρίλιο. Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του «Fargo» συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς το 2016 και ήρθαν κοντά το 2017 καθώς και οι δύο περνούσαν φάσεις διαζυγίων. Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο ενώ ο McGregor έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, παντρεύτηκε τη δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Νicola Peltz στις 9 Απριλίου 2022, σε μια χλιδάτη τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της στο Palm Beach της Florida. Η νύφη φορούσε ένα custom φόρεμα Valentino και ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα σμόκιν Dior. «Συγχαρητήρια κύριε και κυρία Beckham καλώς ήρθατε στην οικογένεια», έγραψε στο Instagram η Victoria στη λεζάντα μιας φωτογραφίας των νεόνυμφων μετά τον γάμο τους.

Η Jennifer Lopez μοιράζεται νέες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τον γάμο της και "λιώνει" - Το ίδιο και ο Ben Affleck

Ben Affleck και Jennifer Lopez

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν σε μια κλειστή γαμήλια τελετή στο Las Vegas τον Ιούλιο. Ένα μήνα αργότερα, είπαν ξανά «I do» μπροστά σε φίλους και συγγενείς στο κτήμα 87 στρεμμάτων του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στο Riceboro.