Kate Hudson: Η ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη φάρσα που έκανε η κόρη της, Rani στον θείο της, Oliver Hudson

28.12.2022
Kate Hudson: Η ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη φάρσα που έκανε η κόρη της, Rani στον θείο της, Oliver Hudson
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο αδερφός της Kate Hudson, Oliver Hudson, με την ξεκαρδιστική φάρσα που του έκανε η 4χρονη κόρη της και ανηψιά του, Rani Rose.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η διάσημη σταρ μοιράστηκε το πιο χαριτωμένο βίντεο με το δώρο της κόρης της στον θείο της. Το κοριτσάκι, που είναι ντυμένο με ένα ροζ βελούδινο φόρεμα, γελάει καθώς βλέπει τον θείο της να ανοίγει ένα κουτί της Amazon. Γρήγορα καταλαβαίνουμε τον λόγο: το δώρο του είναι μια πάνα!

«Δες τι έχει μέσα!» λέει το κοριτσάκι. Το ανοίγει και εκείνη του κάνει την αποκάλυψη: «Είναι μια σοκολάτα!». Ο θείος σκύβει μπροστά και μυρίζει μέσα. «Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου δώρο που μου έκαναν ποτέ», λέει.

Στη συνέχεια, ο Oliver βγάζει ένα κομμάτι σοκολάτας από το κάτω μέρος της πάνας. «Είναι κακά. Μην το φας!» λέει κάποιος από την παρέα καθώς ο OIiver τρώει τη σοκολάτα. Αλλά σίγουρα είχε πλάκα.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους εσάς τους όμορφους ανθρώπους εκεί έξω!» έγραψε η Hudson στη λεζάντα της ξεκαρδιστικής ανάρτησης: «Σας στέλνω τρελή χαρά από την τρελή μας οικογένεια στη δική σας».

Η ανάρτηση περιελάμβανε επίσης περισσότερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τα τρία παιδιά της Hudson: τον Ryder Robinson, τον οποίο έχει κάνει με τον Chris Robinson, τον Bingham που έχει κάνει με τον Matt Bellamy και τη Rani, που έχει κάνει με τον αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa. Υπήρχαν και πλάνα της μικρής να ιππεύει ένα πόνι. Όμως η φάρσα της Rani έκλεψε την παράσταση.

Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

Η Rani μεγαλώνει γρήγορα και η προσωπικότητά της λάμπει! Την παραμονή των Χριστουγέννων, η Hudson μοιράστηκε ένα ακόμη βίντεο της κόρης της, αυτή τη φορά να επιμελείται το μακιγιάζ της μαμάς της. Έκανε φανταστική δουλειά, φυσικά. Η ανάρτηση έγινε με την αφορμή της πρεμιέρας της ταινίας Glass Onion, που έγινε εκείνη τη μέρα στο Netflix.