Η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε από το OPEN και αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

28.12.2022
Η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε από το OPEN και αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε η παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το OPEN, έγινε γνωστή, δια στόματος Αλέξη Τσίπρα, η νέα της θέση.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων», διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, ενώ λίγη ώρα αργότερα, μέσα από ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook μάθαμε για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει η δημοσιογράφος στο κόμα.

"Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας", γράφει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως "η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα".

Προς το παρόν η ίδια η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση. Η τελευταία εικόνα που έχει μοιραστεί με την αφορμή των εορτών είναι μια χαρούμενη φωτογραφία με τον εγγονό της, που της έχει κλέψει τα μυαλά.