Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάει στο Survivor All Star και αποκαλύπτει το "πραγματικό" trailer της συμμετοχής του - Επικό

27.12.2022
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάει στο Survivor All Star και αποκαλύπτει το "πραγματικό" trailer της συμμετοχής του - Επικό
Δυο μέρες μετά την επισημοποίηση της συμμετοχής του στο Survivor All Star και με έντονη τη διάθεση του αυτοσαρκασμού και τρολαρίσματος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράστηκε το trailer που έχει ετοιμάσει ο ίδιος και ακόμη... κλαίμε (από τα γέλια, φυσικά)

Η παραγωγή του Survivor ανακοίνωσε πριν από δυο μέρες και το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου μεταξύ των παικτών που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το All Star παιχνίδι του 2023.

Στο βίντεο αυτό ο παίκτης που μόλις πριν από λίγο καιρό συμμετείχε -και κέρδισε, παρεμπιπτόντως- το Asia Express δηλώνει με αποφασιστικότητα ότι επιστρέφει στο παιχνίδι με έναν μόνο στόχο, τη νίκη.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο ζήτημα μέσα από ένα άλλο βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram όπου τρολάρει ο ίδιος τον εαυτό του λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι "καιρό είχε να μπει σε reality" και αποκαλύπτοντας τα μαγικά του όπλα που δεν είναι άλλα από το σαμπουάν και τη μαλακτική του.

Ιδού το βίντεο και ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor All Star μετρά αντίστροφα. Στις 8 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο σφύριγμα και οι φανς ανυπομονούν.