Cristiano Ronaldo: Γιατί η μαμά του είναι στα μαχαίρια με τη σύντροφό του, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo: Γιατί η μαμά του είναι στα μαχαίρια με τη σύντροφό του, Georgina Rodriguez
Από τότε που ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez έγιναν ζευγάρι το 2016, δεν έχουν σταματήσει οι φήμες που θέλουν τη διάσημη influencer και την πεθερά της, Dolores Aveiro να είναι στα μαχαίρια. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει η παροιμία! Μήπως είναι έτσι, τελικά;

Σύμφωνα με το περιοδικό Look, η σύγκρουση μεταξύ των δύο γυναικών όντως υπάρχει και ο λόγος έχει να κάνει με μια απόφαση που πήρε η Georgina όταν μετακόμισε να μείνει μαζί με τον Cristiano.

Λέγεται ότι ο Cristiano της έδωσε την απόλυτη ελευθερία να διακοσμήσει το σπίτι σύμφωνα με το γούστο της, καθώς πίστευε ότι έπρεπε να νιώθει άνετα στον χώρο που θα κατοικούσαν μαζί.

{https://www.instagram.com/p/CoUONUjt5va/}

Μία όμως αλλαγή που έκανε η Georgina φαίνεται να μην τη δέχτηκε η Aveiro και σύμφωνα με το περιοδικό, την αποδοκίμασε έντονα.

Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez: Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα ψέμα;

Ποια όμως ήταν αυτή η αλλαγή; Πάνω από το τζάκι στο σαλόνι του σπιτιού του διάσημου ποδοσφαιριστή, υπήρχε παλιά ένας μεγάλος πίνακας με τον Cristiano και την μητέρα του. Ωστόσο, αφού η Georgina μετακόμισε, η Dolores ανακάλυψε ότι ο πίνακας είχε αφαιρεθεί και είχε μεταφερθεί στο γκαράζ.

Στη θέση του, η Georgina είχε τοποθετήσει έναν πίνακα του εαυτού της, τον οποίο η Dolores Aveiro ερμήνευσε ως προσπάθεια αντικατάστασής της και επίδειξη επιβολής από την πλευρά της Georgina.

{https://www.instagram.com/p/CluD-RaBSj-/}

Αυτή, σύμφωνα με φήμες, πιστεύεται ότι είναι η πραγματική αιτία της μεταξύ τους κόντρας, η οποία συνεχίζει να επιμένει ακόμη και μετά από επτά χρόνια, με αποτέλεσμα νύφη και πεθερά να έχουν απομακρυνθεί.

{https://www.instagram.com/p/Cl4RZgyK1Jb/}

Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το περιοδικό Lecturas ανέφερε ότι η Dolores Aveiro είχε κάνει μαύρη μαγεία σε μια κούκλα που ανήκε στην Georgina.

Η μητέρα του Ronaldo αρνήθηκε αμέσως αυτούς τους ισχυρισμούς σε μια δήλωσή της, τονίζοντας ότι ήταν ψευδείς και απλώς τα δημοσιεύματα ήθελαν να αμαυρώσουν τη φήμη της.

Lionel Messi και Cristiano Ronaldo: Η κοινή πόζα που δεν ήταν τόσο κοινή τελικά, το ρεκόρ και το μυστικό της παρτίδας σκάκι που παίζουν

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι πως μία φωτογραφία του Cristiano με τη μητέρα και τη σύντροφό του μαζί, δεν έχουμε δει. Έτσι, για την ιστορία.

{https://www.instagram.com/p/CKQtrdzDmnB/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 12:18