Bruce Willis: Η συγκινητική πρώτη του φωτογραφία ως παππούς κρατώντας με στοργή την εγγονή του

Bruce Willis: Η συγκινητική πρώτη του φωτογραφία ως παππούς κρατώντας με στοργή την εγγονή του
Ο Bruce Willis περνάει δύσκολες μέρες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ωστόσο υπάρχει κάτι καινούργιο που του γαληνεύει την ψυχή. Το εγγονάκι του.

Η Rumer Willis έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Bruce Willis, στο καθήκον του παππού, ενώ γιόρταζε τον πατέρα της αλλά και τον σύντροφό της, Derek Richard Thomas, την Ημέρα του Πατέρα.

«Οι πατέρες του παλιού και του νέου», έγραψε δίπλα σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιαίτερα συγκλονιστικής φωτογραφίας του σταρ του «Die Hard», κρατώντας την εγγονή του, Louetta. Σε άλλες φωτό βλέπουμε τον Thomas με το μωρό τους.

H Rumer Willis γέννησε - Η κόρη της είναι ίδια με τον παππού Bruce Willis

«Το να βλέπω τον πατέρα μου να κρατά την κόρη μου σήμερα ήταν κάτι που θα εκτιμώ για το υπόλοιπο της ζωής μου», συνέχισε. «Η γλυκύτητα και η αγάπη του για εκείνη ήταν τόσο αγνή και όμορφη. Μπαμπά, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω εγώ και η Lou. Ευχαριστώ που είσαι ο πιο χαζούλης, ο πιο τρυφερός, πιο κουλ μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι. Ο καλύτερος μπαμπάς κοριτσιών στο παιχνίδι…».

{https://www.instagram.com/p/Ctpl7MmPAo3/?hl=el}

Η 32χρονη Rumer, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Bruce από τον πρώτο του γάμο με την Demi Moore.

Στην ίδια ανάρτηση, η Rumer απέτισε φόρο τιμής και στον φίλο της με τον οποίο μοιράζεται τη Louetta, η οποία γεννήθηκε τον Απρίλιο.

snapinsta.app_355166867_951557189498903_6601995194694641916_n_1080.jpg

«Χαρούμενη πρώτη Ημέρα του Πατέρα. Σε ευχαριστούμε που έφτιαξες έναν όμορφο κήπο για να παίζει και να τρώει η Lou. Ευχαριστούμε που γέμισες το σπίτι με μουσική για να την ακούει. Σε ευχαριστούμε για όλες τις νυχτερινές αλλαγές πάνας και τις γκριμάτσες.

Είμαι τόσο ευγνώμων που το κορίτσι μας έχει έναν πατέρα που την αγαπά τόσο πολύ και κάποιον τόσο γκαφατζή και παράξενο, ώστε να ξέρει ότι είναι εντάξει και για εκείνη. Ευχαριστώ για το καλύτερο κορίτσι που μπορούσα να φανταστώ στα πιο τρελά μου όνειρα», έγραψε η Rumer.

Tallulah Willis για Demi Moore : «Πέρασα πολύ δύσκολα όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον Ashton Kutcher»

Μετά την ανάρτησή της, διάσημες φίλες, όπως η Olivia Munn, η Kathy Hilton και η Ricki Lake άφησαν γλυκά σχόλια με καρδούλες emoji.

Την Ημέρα του Πατέρα τίμησαν τον πρώην σταρ των ταινιών δράσης η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, και η νυν σύζυγός του, Emma Heming η οποία αναγνώρισε ότι η σχέση του ηθοποιού με τις δύο μικρότερες κόρες του, τη Mabel και την Evelyn, έχει αλλάξει λόγω της κατάστασής του.

{https://www.instagram.com/p/Ctok7YeOghg/?hl=el}

{https://www.instagram.com/p/CtohytCrXpU/?hl=el}

«Αν και μπορεί να μην είναι "συμβατικό", αυτό που τους διδάσκει θα εκτείνεται σε γενιές. Αγάπη άνευ όρων, καλοσύνη, δύναμη, συμπόνια, υπομονή, γενναιοδωρία, ανθεκτικότητα», έγραψε στο Instagram και πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 09:56