H Rumer Willis γέννησε - Η κόρη της είναι ίδια με τον παππού Bruce Willis

26.04.2023
Ο Bruce Willis και η πρωτότοκή του, Rumer; σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια του Die Hard το 2013
Ο Bruce Willis και η πρωτότοκή του, Rumer; σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια του Die Hard το 2013 (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η πρωτότοκη των Bruce Willis και της Demi Moore και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

Louetta Isley Thomas Willis. Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης κόρης της Rumer Willis και του συντρόφου της, μουσικού, Derek Richard Thomas, η οποία γεννήθηκε στις 18 Απριλίου και οι γονείς της ενη΄μερωσαν τον κόσμο, σχετικά, μία εβδομάδα αργότερα.

"Είσαι σκέτη μαγεία. Είσαι πολλά παραπάνω από ό,τι είχαμε ποτέ ονειρευτεί", γράφουν σε λεζάντα που υπογράφουν αμφότεροι οι ευτυχείς γονείς ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στο σπίτι!

{https://www.instagram.com/p/CreABL-pCn1/}

Η πρώτη φωτογραφία της γλυκύτατης μικρούλας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και εμάς, ειδικά λόγω αυτού του πονηρού μειδιάματος που διαγράφεται στο στοματάκι της, μας φέρνει στον νου τον διάσημο παππού της από την εποχή του θρυλικού Moonlighting ακόμη!

bruce-willis-2.jpg

Οι πανευτυχείς γιαγιάδες, Demi Moore και Ema Hemming ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στην ανάρτηση της Rumer εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για το νεότερο μέλος της ιδιόμορφης, ευρύτερης οικογένειάς τους.

"OMG, την αγαπάμε τόσο πολύ", γράφει η μητριά της Rumer ενώ στο σχόλιο της μητέρας της διαβάζουμε "Αγνή αγάπη για αυτό το πουλάκι".

10_7.jpg

Όσο για τον σύντροφο της Rumer και πατέρα της γλυκιάς Louetta; Ο Derek Richard Thomas είναι indie μουσικός και έχει πάνω από 4,000 followers στο Instagram. Επαγγελματικά χρησιμοποιεί το όνομα DRT και προωθεί τη μουσική του, κυρίως, μέσα από τα social media ενώ παράλληλείναι ο frontman του συγκροτήματος Vista Kicks, τους οποίους απαρτίζουν οι μουσικοί Trevor Sutton και Nolan Le Vine.

Και οι δύο εκφράζονται με μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο και αυτό τον καιρο, σίγουρα βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους

{https://www.instagram.com/p/CopsASWpWv_/}

Ο παππούς Bruce Willis χάρηκε πρόσφατα όλη την οικογένεια μαζί, καθώς γιόρτασαν με πολλή αγάπη τα τελευταία του γενέθλια. Ο 64χρονος σταρ έχει αποχωρήσει από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία τον Μάρτιο του 2022 ενώ η πιο πρόσφατη διάγνωση μιλά για μετωποκροταφική άνοια

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 09:58