Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί δεν έχει βαπτίσει ακόμη την κόρη της που είναι ήδη 5 ετών

25.04.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί δεν έχει βαπτίσει ακόμη την κόρη της που είναι ήδη 5 ετών
Η 5 ετών κόρη της Ελεονώρας Μελέτη ονομάζεται Αλεξάνδρα αλλά δεν έχει βαπτιστεί ακόμη και εκείνη μοιράζεται το σκεπτικό που έχουν, επί του θέματος, με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Έχει ήδη γίνει γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης πρόκειται να βαπτίσουν τη μοναχοκόρη τους το καλοκαίρι και μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας, νονές θα είναι η αδελφή μπαμπά και μια στενή φίλη της μαμάς.

Σήμερα, όμως, στο πλαίσιο ενός Q&A που έκανε η παρουσιάστρια στα stories της απάντησε σε συγκεριμένη ερώτηση follower που θέλησε να μάθει "γιατί τώρα;"

"Θέλαμε να μην είναι βρέφος", απάντησε εκείνη, συμπληρώνοντας ότι η βάφτιση είναι ένα σημαντικό μυστήριο αλλά προτιμούσαν να γίνει μετά από 3 χρόνια. "Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια να πλαντάζουν στο κλάμα γυμνά στη θέα ενηλίκων", ολοκλήρωσε το σκεπτικό της απόφασης, που, βέβαια, η αλήθεια είναι ότι θα γινόταν αρκετά νωρίτερα αλλά καθυστέρησε περί τον έναν χρόνο λόγω κορονοϊού.

nonora1.jpg

Κατά τα άλλα η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα και μέσα από ένα σταθερό ποστ ζήτησε τη "βοήθεια του κοινού" σχετικά με τα κοσμήματα που δοκίμαζε στο κομμωτήριο του κουμπάρου της, Πάνου Καλλίτση, κάνοντας, φυσικά, και τη συγκεκριμένη πλακίτσα.

"Πρόβα κ όχι διαφημιστικό! : ναι ή όχι? Ψάχνω τι εμφάνιση θα κάνω στη βάφτιση της κόρης μας… νομίζω βρήκα τα κοσμήματα!", γράφει στη λεζάντα η Μελέτη εξηγώντας πως λατρεύει τα κοσμήματα, ιδιαίτερα όταν είναι εκκεντρικά και τα φορά όοοοολα μαζί "Αλλά θέλω κ τη βοήθεια του κοινού!".

Εννοείται πως στα σχόλια ο κόσμος έσπευσε να εκφράσει τη γνώμη του, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι βοήθησε!!!

{https://www.instagram.com/p/CrdgwpQtcY3/}

Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι κόρες τους είναι κολλητές φίλες και η τελευταία φωτογραφία τους είναι σκέτη γλύκα

Η Μπέτυ Μαγγίρα πάντως, δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της. "Εμ άμα δεν δουμε ρούχο πως θα κρίνουμε τα αξεσουάρ !!!!! Δως μας κι αλλα @nonoram", γράφει στη λεζάντα, όμως απάντηση δεν πήρε ακόμη.

nonoram.png

H Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει επανειλημμένα για το πώς έχει αλλάξει η ζωή της με τη γέννηση της κόρης της ενώ δεν έχει κρύψει την ολοκλήρωση που νιώθει μέσα στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της.

{https://www.instagram.com/p/CoozVh-Lhrc/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2023 - 18:41