Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι κόρες τους είναι κολλητές φίλες και η τελευταία φωτογραφία τους είναι σκέτη γλύκα

05.04.2021
Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι κόρες τους είναι κολλητές φίλες και η τελευταία φωτογραφία τους είναι σκέτη γλύκα
Η στενή σχέση που διατηρούν για πάνω από μια δεκατία οι δύο γνωστές ελληνίδες φαίνεται ότι πέρασε και στην επόμενη γενιά με τις δυο τους να απολαμβάνουν στο έπακρο τη φιλία των θυγατέρων τους να εξελίσσεται.

«Γιατί έδεσες τόσο πολύ με την Ελεονώρα;», είχε ρωτήσει η Τζώρτζια Συρίχα τη Φλορίντα Πετρουτσέλι στο πλαίσιο μιας παλιότερης συνέντευξης. «Γιατί είμαστε και οι δύο Παρθένοι με 5 μέρες διαφορά, γιατί για κάποιο λόγο στις ζωές μας συνέβαιναν ταυτόχρονα τα ίδια πράγματα, στη δουλειά, στις σχέσεις. Και αφού ταιριάζαμε τόσο πολύ, δεθήκαμε περισσότερο», απάντησε εκείνη και η αλήθεια είναι ότι αυτό το "βίοι παράλληλοι" το βλέπουμε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις κόρες τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη γέννησε την Αλεξάνδρα της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου 2018 και η Φλορίντα Πετρουτσέλι τη Μαίρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, στις 20 Ιουλίου του ίδιου χρόνου.

Τα δυο κοριτσάκια γνωρίστηκαν από πολύ νωρίς και φαίνεται ότι κι εκείνα, όπως οι μαμάδες τους, "έδεσαν" για τα καλά!

Στο μεταξύ, η Μαίρη απέκτησε κι έναν αδελφό, όμως η κολλητή της, παραμένει προτεραιότητα! Ακόμη και εν μέσω καραντίνας! Η φωτογραφία που μοιράηστηκε χθες [4/4/2021] η Ελεονώρα Μελέτη με τα δυο κοριτσάκια αγκαλιά -στην κυριολεξία- είναι για να... "λιώνεις". Ιδού: