«Σιωπηλός Δρόμος»: Η σειρά που "έδεσε" και επαγγελματικά τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα

05.04.2021
«Σιωπηλός Δρόμος»: Η σειρά που "έδεσε" και επαγγελματικά τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα
Οι δυο τους, πια, είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά και στη δουλειά!

Η σχέση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα, μεγάλου αδελφού του Αποστόλη Τότσικα, για την ιστορία, δεν είναι κρυφή. Η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τον ρόλο της "Θεοδοσίας" στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" έχει μιλήσει και δημόσια γι' αυτή, ενώ εμείς αποκαλύψαμε και ένα μυστικό που τους "δένει" πιο πολύ!

Παρότι, βέβαια, η σχέση τους έγινε γνωστή, οι δυο τους ακόμη δεν έχουν γίνει... instagram official -όπως συνηθίζεται να λέγεται η πρώτη ανάρτηση κοινής φωτογραφίας ενός ζεύγους στα social media- όμως Like και καρδούλες έχουν μοιραστεί πολλές φορές μεταξύ τους.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκοβάλης, οι ανθρωποι που υπογράφουν το σενάριο στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και στον «Σιωπηλό Δρόμο» τη σειρά που έκανε πρεμιέρα χθες (4/4/2021) στο Mega -και μάλιστα με τεράστια αποδοχή από το κοινό- είναι οι άνθρωποι που έφεραν το νεαρό ζευγάρι σε κοινό επαγγελματικό project.

Για τη Χριστίνα ξέρουμε. Ερμηνεύει τον ρόλο της Ελπίδας, της συνοδού του σχολικού λεωφορείου που απήχθη από κακοποιούς. (δες ΕΔΩ και όλες τις λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και τους ρόλους τους). Ο σύντροφός της όμως;

Στη λίστα με τους συντελεστές, λοιπόν, βλέπουμε ότι ο Θανάσης Τότσικας έχει αναλάβει το μοντάζ, μαζί με τον συνάδελφό του, Κωνσταντίνα Αδρακτά.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά σε αυτό το project, λοιπόν, οι δυο ερωτευμένοι! Όσο για τον «Σιωπηλό Δρόμο»; Ιδού το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής [11/4/2021]