Michael Douglas  - Catherine Zeta-Jones: Τα γλυκά μηνύματα στην κόρη τους που έκλεισε τα 20 χρόνια της

Michael Douglas  - Catherine Zeta-Jones: Τα γλυκά μηνύματα στην κόρη τους που έκλεισε τα 20 χρόνια της
(photo: @catherinezetajones)
Μια χολιγουντιανή οικογένεια προς μίμηση, θα έλεγε κανείς. Και αυτή την εβδομάδα είχαν γιορτές στο σπίτι τους.

Ο 78χρονος Michael Douglas και η 53χρονη Catherine Zeta-Jones είναι εξαιρετικά υπερήφανοι για την κόρη τους Carys και για να τιμήσουν τα 20ά γενέθλιά της και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσαν από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram τους, αφιερωμένο με αγάπη στο μικρότερο παιδί τους.

Η Zeta-Jones ενθουσίασε τους θαυμαστές της με ένα throwback εκείνης και της κόρης της με μια παλιά φωτογραφία που τις δείχνει κουκουλωμένες μαζί, καθώς και ένα vintage οικογενειακό βίντεο που γυρίστηκε κοντά σε μια λίμνη, με το κοριτσάκι της να μιλάει στην κάμερα.

Το κλιπάκι αναφέρεται επίσης στην έννοια του ονόματος Carys και εξηγεί ότι είναι ένα ουαλικό γυναικείο όνομα που προέρχεται από τη λέξη «caru» η οποία σημαίνει «αγαπώ».

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της γλυκιάς ανάρτησης «Πριν από 20 χρόνια, σαν σήμερα, η κόρη μου Carys ήρθε στην αγκαλιά μου και δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω λατρέψει». Στη συνέχεια ευχήθηκε στην «όμορφη κυρία» της χρόνια πολλά.

{https://www.instagram.com/p/CrQdwL8P3L9/}

Φυσικά η Carys απάντησε στο αφιέρωμα της μαμάς της λέγοντας: «Ευχαριστώ μαμά! Σε αγαπώ τόσο βαθιά». Της αναγνώρισε επίσης πόσο «υπέροχη μητέρα» ήταν η Catherine τα τελευταία 20 χρόνια.

carys.jpg

Με τη σειρά του, ο Michael τίμησε την κόρη του στους 1,1 εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια εικόνα της, συνοδευόμενη από μια ηχογράφηση με τη φωνή του. Στην ανάρτηση του, ο περήφανος μπαμπάς απευθύνεται απευθείας στην «αγαπημένη του κόρη» και της εύχεται «χρόνια πολλά».

Ο Douglas πρόσθεσε: «Τώρα που φεύγεις από την εφηβεία σου, είθε να είναι ένας νέος υπέροχος χρόνος για σένα αγάπη μου!» πριν ολοκληρώσει το μήνυμα με το «Σ’ αγαπώ».

{https://www.instagram.com/p/CrQiuBqANDU/}

Πριν από μερικά χρόνια, ο εμβληματικός ηθοποιός μίλησε για την αποφοίτηση της κόρης του από το λύκειο και εξήγησε ότι το να βλέπει τα παιδιά του να γίνονται ενήλικες ενίσχυσε τη σχέση του με την Catherine.

Ο Michael σημείωσε, «Είναι τρομακτικό. Είναι, πραγματικά. Κοιτάζει ο ένας τον άλλον και λέει, “Λοιπόν, είμαστε μόνο εσύ και εγώ, μωρό μου”». Πρόσθεσε, «Είμαστε 20 χρόνια τώρα μαζί, οπότε όλα αυτά τα καλά χρόνια που προσέχει ο ένας τον άλλο, αποδίδουν τώρα».

Catherine Zeta-Jones: Δεν περίμενα ποτέ ότι ο γάμος μου με τον Michael Douglas θα κρατούσε τόσα πολλά χρόνια

Η Zeta-Jones και ο Douglas είναι παντρεμένοι από το 2000 και αποτελούν ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο δεσμός τους φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δυνατός παρά τη διαφορά ηλικίας τους (25 έτη). Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο που ονομάζεται Dylan, ο οποίος είναι 22 ετών.

{https://www.instagram.com/p/ClV6XOKLckm/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 12:11