Η Liz Hurley έχει δει Maestro και αποθεώνει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Το θερμό σχόλιο

26.04.2023
Η Liz Hurley έχει δει Maestro και αποθεώνει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Το θερμό σχόλιο
Όπως φαίνεται, η Liz Hurley είδε το Maestro και, όπως κι εμείς, ανυπομονεί για τον επόμενο κύκλο.

Αυτό τον καιρό ο έλληνας δημιουργός και οι συνεργάτες του βρίσκονται ξανά στους Παξούς όπου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο (πολυαναμενόμενο) κύκλο της σειράς Maestro.

Από το όμορφο νησί του Ιονίου, λοιπόν, έρχονται διαρκώς νέες εικόνες που μας βάζουν στο mood (και θέλουμε κι άλλες!)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέχει τη μερίδα του λέοντος στις σχετικές αναρτήσεις. Σε μία από αυτές ο δημιουργός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του από την τρίτη μέρα των γυρισμάτων, μέσα στο εστιατόριο της Μαρίας και του Χαράλαμπου, από ότι αντιλαμβανόμαστε.

{https://www.instagram.com/p/CqsKC7OtDla/}

39.000 Likes και 403 σχόλια συγκέντρωσε το συγκεκριμένο post και μεταξύ τους, ξεχωρίσαμε αυτό της Liz Hurley. Η εντυπωσιακή, αειθαλής σταρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το project, που προφανώς έχει παρακολουθήσει, και σχολίασε την ανάρτηση του Παπακαλιάτη με πολλά χειροκροτήματα ενώ εκείνος της απάντησε με μια καρδούλα.

hurley.jpg

Δεν είναι γνωστό αν Παπακαλιάτης και Hurley έχουν προσωπική γνωριμία ή μοιράζονται απλά μια επαγγελματική εκτίμηση, όμως, όπως και να έχει, η συγκεκριμένη διαδικτυακή συνομιλία είναι ενδιαφέρουσα.

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει τη Χαρούλα Αλεξίου που τον αποθεώνει πρώτη

Για την ιστορία, στα 57 της χρόνια, η αγγλίδα ηθοποιός/επιχειρηματίας/μοντέλο, παραμένει πιο εντυπωσιακή από ποτέ ενώ το Instagram της είναι γεμάτο πόζες της με μπικίνι από τη δική της συλλογή και τα ΄οποια σχόλια είναι περιττά! Ιδού μια γεύση για του λόγου το αληθές.

{https://www.instagram.com/p/Cq_OzFDI3zK/}

{https://www.instagram.com/p/CnH2py_B-RB/}

{https://www.instagram.com/p/CreYXZfPq0I/}

Επιστρέφοντας στο "μέτωπο" των Παξών, είχαμε νέες αφίξεις και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φρόντισε να ενημερώσει, σχετικά, τους φανς μέσα από μία ανάρτηση. Την Κλέλια Ανδριολάτου υποδέχτηκε στο νησί ο δημιουργός και έσπευσε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

{https://www.instagram.com/p/CrdyANEIznm/}

Ο Ορέστης και η Κλέλια (όπως είναι τα ονόματά τους στη σειρά) είχαν συναντηθεί και λίγες μέρες νωρίτερα καθώς βρέθηκαν αμφότεροι στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα. Από εκεί και η επόμενη ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/CrDrj3zN46R/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.04.2023 - 12:04