Tallulah Willis για Demi Moore : «Πέρασα πολύ δύσκολα όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον  Ashton Kutcher»

Tallulah Willis για Demi Moore : «Πέρασα πολύ δύσκολα όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον  Ashton Kutcher»
Μια αναπάντεχη εξομολόγηση έκανε η Tallulah Willis, αποκαλύπτοντας ότι βίωσε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του γάμου της μαμάς της, Demi Moore με τον Ashton Kutcher.

Η 29χρονη μίλησε για το επώδυνο - για την ίδια - ειδύλλιο κατά την πρεμιέρα του «Stars on Mars», όταν η παρουσιάστρια Ronda Rousey τη ρώτησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει με «εξαιρετικά διάσημους γονείς».

Η σχεδιάστρια μόδας και κόρη του Bruce Willis ξεκαθάρισε ότι «δεν κατανόησε πλήρως» τη φήμη της οικογένειάς της μέχρι τη σχέση της Moore με τον Kutcher, οι οποίοι ήταν 40 ετών και 25 ετών, αντίστοιχα, εκείνη την εποχή

«Ήταν περίπου το 2003 και η μαμά μου είχε μόλις αρχίσει να βγαίνει με τον Ashton», θυμάται η Tallulah, η οποία ήταν τότε 8 ετών. «Ήταν εκείνη η στιγμή, συνέβαιναν πολλά και πραγματικά κλείστηκα στον εαυτό μου. Αυτό με οδήγησε σε ένα ολοκληρωτικό χάος. Ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα αδειάζω».

Η Tallulah διευκρίνισε ότι «βρήκε την άλλη πλευρά» και πλέον έχει μόνο «αγάπη» για τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Η Demi Moore εξομολογείται: Το μωρό με τον Kutcher, ο βιασμός στα 15, ο εθισμός και η απιστία

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού διήρκεσε έξι χρόνια, με τον ηθοποιό να εξομολογείται σε μια συνέντευξη του τον Φεβρουάριο του 2020 για το πώς ήταν να είναι θετός πατέρας της Tallulah και των αδελφών της, Rumer Willis και Scout Willis.

«Έκανα μια πραγματικά συνειδητή προσπάθεια να παραμείνω σε επαφή με τα κορίτσια», αποκάλυψε ο Kutcher στο podcast του Marc Maron, «WTF». «Τις αγαπώ και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να τις αγαπώ, σωστά; Και τις σέβομαι και τις τιμώ».

Μετά το διαζύγιο με την Μoore, ο Kutcher έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη Mila Kunis, με την οποία μοιράζεται την 8χρονη Wyatt και τον 6χρονο Dimitri.

Όσο για τη σχέση της Moore με τον Kutcher, η ηθοποιός είπε στο WSJ. Magazine τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι ήταν «φιλική» αλλά «δεν έκαναν παρέα».

Tallulah Willis: Η μικρότερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis αρραβωνιάστηκε

Ωστόσο, 4 χρόνια αφότου η Moore έγραψε για τη σχέση της με τον Kutcher στα απομνημονεύματά της «Inside Out», που κυκλοφόρησαν το 2019, ο ηθοποιός παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη στο Esquire ότι ήταν «εξοργισμένος» για την κυκλοφορία.

«Δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που είχε τρία παιδιά αν δεν τα αγαπούσα», είπε ο Kutcher στο περιοδικό τον περασμένο Ιανουάριο, απαντώντας σε σχετική αναφορά της Moore και συνεχίζοντας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις Tallulah, Rumer και Scout.

Όπως φαίνεται όμως, πρέπει να κάνει μια κατ' ιδίαν συζήτηση με την Tallulah.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 17:56