Shannen Doherty: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο - "Ο φόβος μου είναι προφανής"

07.06.2023
Shannen Doherty: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο - "Ο φόβος μου είναι προφανής"
Τα νεότερα για την υγεία της μοιράστηκε η ηθοποιός που έγινε διάσημη στα 90s μέσα από τον ρόλο της Brenda Walsh στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η πρώτη διάγνωση για τη Shannen Doherty ήρθε το 2015: Καρκίνος στον μαστό, ξεκίνησε χημειοθεραπείες για να το αντιμετωπίσει, όμως έναν χρόνο αργότερα αποκάλυψε ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε και στους λεμφαδένες με αποτέλεσμα να κάνει μαστεκτομή.

Οι χημειοθεραπείες συνεχίστηκαν, τα μαλλιά της έπεσαν, ξαναβγήκαν, και το 2017 δήλωνε με χαρά ότι "έδιωξε τον καρκίνο". Το 2020 όμως, αποκάλυψε ότι η ασθένεια είχε επιστρέψει από το 2019 ήδη, και μάλιστα πιο επιθετική από ποτέ.

"Ο καρκίνος είναι επιθετικός και βρίσκομαι στο στάδιο 4", είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη στην τηλεόραση η Doherty η οποία εκείνη την εποχή έκανε τα γυρίσματα για το reboot του Μπέβερλι ενώ είχε μεσολαβήσει και ο θάνατος του Luke Perry, που την είχε καταρρακω΄σει.

Οι περιπέτειες όμως δεν σταματούν εκεί για την Shannen η οποία μόλις αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο, ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να κάνει ακτινοβολίες. Πρώτα, όμως, μοιράστηκε ένα άλλο βίντεο στο οποίο φαίνεται η διαδικασία για να κατασκευαστεί η κάσκα την οποία πρέπει να φορά σε όλη τη διαδικασία.

shanen2.jpg

Στο δεύτερο, βίντεο λοιπόν, η 52χρονη ηθοποιός φαίνεται μέσα στον τομογράφο και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής:

"Στις 12 Ιανουαρίου έκανα τον πρώτο γύρο της ακτινοθεραπείας", γράφει η Shannen τονίζοντας πως "Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι υπερβολικά κλειστοφοβική και είχα πολλά που συνέβεναν στη ζωή μου, έτσι κι αλλιώς", ενώ στα μάτια της βλέπουμε τα δάκρυα να τρέχουν. "Αυτό είναι το πρόσωπο του καρκίνου, γράφει στη λεζάντα.

shannen.png

Οι ευχές θαυμαστών, φίλων και συνεργατών φτάνουν από όλα τα μέρη του κόσμου καθώς η Shannen περνά ακόμη μία τεράστια δυσκολία αφού η διάγνωση έδειξε μετάσταση στον εγκέφαλο. Τα πράγματα, μάλιστα είναι ίσως πιο δύσκολα καθώς η ηθοποιός προσπαθεί να συνέλθει και από τον χωρισμό της. Τον Απρίλιο του 2023, η Doherty κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Kurt Iswarienko, λέγοντας πως "δεν είχε άλλη επιλογή".

shannen.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 16:56