Ο Νίκος Βέρτης θα ήθελε μια γυναίκα που να του κάνει δυο φαγητά τη μέρα και να στρώνει το κρεβάτι, όπως η μητέρα του

07.06.2023
Ο Νίκος Βέρτης θα ήθελε μια γυναίκα που να του κάνει δυο φαγητά τη μέρα και να στρώνει το κρεβάτι, όπως η μητέρα του
Μία συνέντευξη Τύπου για την περιοδεία που ετοιμάζει για τα 20 χρόνια καριέρας του, έδωσε ο Νίκος Βέρτης και όταν η συζήτηση γύρισε προς τα προσωπικά αποκάλυψε πώς θα ήθελε μια γυναίκα στο πλευρό του.

20 χρόνια καριέρας συμπληρώνει φέτος ο Νίκος Βέρτης και το γιορτάζει μια μια μεγάλη περιοδεία. Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη Τύπου με τη συζήτηση να φτάνει και στα προσωπικά του, τα οποία, ως γνωστόν, ο ίδιος κρατά αυστηρά εκτός ΜΜΕ.

"Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική", είπε ο Νίκος Βέρτης εξηγώντας πως δεν θα του άρεσε να συνδυάζεται με κάποια σχέση παρά μόνο με τη μουσική του. "Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι", συνέχισε τονίζοντας πως τη γυναίκα που θα είναι δίπλα του θα πρέπει να την προστατεύσει κιόλας με κάποιον τρόπο.

Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ

Ως προς το τι είδους γυναίκες του αρέσουν; "Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα", είπε ο τραγουδιστής, ζητώντας να μην εκληφθεί αρνητικά αυτό που είπε, ενώ το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως "το πρότυπο του κάθε άντρα είναι κατά κάποιον τρόπο η μητέρα του".

"Εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει 2 φαγητά τη μέρα, μου στρώνει το κρεβάτι, πετάω τα παπούτσια μου και εκείνη τα μάζευε, με μάλλωνε", συνεχίζει ο Βέρτης καταλήγοντας πως "θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας λίγο να έχει κάποια στοιχεία της μητέρας μας'.

Μάλιστα.

Θύμα κλοπής για δεύτερη φορά ο Νίκος Βέρτης - Του πήραν τζιπ, όπλο και λεφτά!

Στην εκπομπή Breakfast@Star πήραν τα λεγόμενα του τραγουδιστή και τα ανέλυσαν σε μεγάλο βαθμό, προσπαθώντας να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο είπε ό,τι είπε εκείνος όμως το ζήτημα είναι ένα, όπως τόνισαν και στην εκπομπή, "αν κάποια γυναίκα ενδιαφέρεται να έρθει πιο κοντά στον Νίκο Βέρτη, καλό θα ήταν πρώτα να γνωρίσει τη μητέρα του".

{https://www.youtube.com/watch?v=lWoWeRw_-Eo&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 15:59