Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ

18.02.2022
Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ
Όσα ειπώθηκαν στο "Πρωινό"

Σύμφωνα με την εκπομπή "Το Πρωινό", ο Νίκος Βέρτης έχασε το δικαστήριο που είχε με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην επιχείρηση του τραγουδιστή - ο οποίος ζητούσε από τον τραγουδιστή μέσω δικαστηρίου ποσό ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη: Στο εδώλιο ως κατηγορούμενη η ηθοποιός

Ο τραγουδιστής έχει μια εταιρία παραγωγής συναυλιών, η οποία ενοικιάζει εξοπλισμό για εκδηλώσεις. Ο συνεργάτης του Βέρτη έχει ήδη εισπράξει μέσω νομικών κινήσεων ποσό ύψους 215 χιλιάδων ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85 χιλιάδες ευρώ αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία ώστε να κατασχεθούν.

Σοφία Παυλίδου: Τι απάντησε για την ανατροπή της υπόθεσης με τον Μάνο Παπαγιάννη

Τον Νίκο Βέρτη υπερασπίζεται ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε: "Αγνοώ τη νομική αυτή εξέλιξη, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το χειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υποθέσεως. Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα δικαστήριο την Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος του κ. Βέρτη, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι' αυτό τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη ανεβλήθη επειδή ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο θέλοντας να γίνει η δίκη. Όμως εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25/10/2022. Εκείνο που μπορώ να σας πω από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων πως ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος".