Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Λίνα Πρίντζου: Οι απίθανες, αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στη Βενετία

07.06.2023
Η φωτογραφία αυτή είναι από την ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την επέτειο του 2018
Η φωτογραφία αυτή είναι από την ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την επέτειο του 2018
Την επέτειο των 9 χρόνων από τον γάμο τους γιορτάζουν σήμερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου και με την αφορμή μοι΄ραστηκαν δυο πανέμορφα στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα.

Ήταν 7 Ιουνίου του 2014 όταν παντρεύτηκαν (μυστικά και σε κλειστό κύκλο) οι δύο ηθοποιοί στη Βενετία και σήμερα γύρισαν για λίγο τον χρόνο πίσω σ' εκείνη τη μέρα, για να γιορτάσουν και δημόσια.

"Σαν σήμερα", γράφει στη λεζάντα που γράφει πλάι από τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι ευχές άρχισα να έρχονται "βροχή".

{https://www.instagram.com/p/CtL6Jz_N02c/}

Όσο για τον λόγο που είχαν επιλέξει τη Βενετία για τις χαρές τους; Ο ηθοποιός είχε αναφέρει τα εξής σε παλιότερη συνέντευξή του ότι ήταν δική του απόφαση γιατί η γυναίκα του είναι βαριά Ηπειρώτισσα και το έκανε προκειμένου να γλιτώσει το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε εκείνη να κάνουν.

"Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου", είχε συμπληρώσει.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει"

Μία ανάλογη φωτογραφία μοιράστηκε και η Λίνα Πρίντζου. Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

1_15.jpg

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι περνά πολύ καιρό στο σπίτι που έχουν στις Μηλιές Πηλίου που αποτελεί πόλο έλξης για την τεράστια καλλιτεχνική παρέα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 14:27