Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει"

03.02.2022
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Ήταν σοκαριστικό, θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει"
Ο ηθοποιός μιλάει για την έκρηξη στη Συγγρού

Στην κοπή της πίτας της παράστασης "Ο κουρέας της Σεβίλλης” βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στον αρκετά δύσκολο μήνα του νέου χρόνου που πέρασε.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας συμβουλεύει τις κόρες του για το revenge porn και γίνεται viral -ξανά!

"Τα έζησα όλα τον πρώτο μήνα. Μας βρήκε ο κορονοϊός τον Γενάρη. Ήταν εκρηκτικός μήνας για μένα. Δόξα το Θεό είμαστε καλά. Ζούμε πολύ περίεργες εποχές. Το ξέρουμε και το νιώθουμε όλοι μας. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό η έκρηξη, ήταν ένα πολεμικό τοπίο, το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει. Από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε. Θα το έχουμε ως μία πολύ σοκαριστική ανάμνηση, αλλά με ένα τέλος καλό. Αν δεν ήταν γενική αργία, θα είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος. Δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. Τα υλικά φτιάχνονται, από τη στιγμή που δεν χάθηκε ανθρώπινη ψυχή είμαστε χαρούμενοι", είπε ο ίδιος.

Στις 26 Ιανουαρίου, στις 07.10 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού έγινε μια μεγάλη έκρηξη σε ημιόφο κτιρίου, με αποτέλεσμα να γίνουν σοβαρές ζημιές σε απόσταση 200 μέτρων, να σπάσουν βιτρίνες καταστημάτων και ένας 78χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν νεκροί. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αυτοψία από συνεργείο εταιρείας αερίου και δεν προέκυψε διαρροή όπως αρχικά εκτιμήθηκε.