5 διάσημοι που είναι φίλοι με τους πρώην των συντρόφων τους

05.02.2022
5 διάσημοι που είναι φίλοι με τους πρώην των συντρόφων τους
Το να μην αρέσεις στη νέα σύντροφο ενός πρώην σου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο και μάλιστα μερικοί μπορεί να το βλέπουν και φυσικό. Ωστόσο, μερικές φορές οι παλιοί και οι νέοι σύντροφοι ανατρέπουν το σενάριο και γίνονται φίλοι μεταξύ τους. Αυτό, βέβαια, το σουηδικό μοντέλο, χρειάζεται πολλή ωριμότητα προκειμένου να εγκαταλείψεις εντελώς το παρελθόν, κάτι που συχνά δεν είναι εύκολο να γίνει. Διάβασε παρακάτω για να δεις 5 celebrities που τα πάνε καλά με τους πρώην των νέων συντρόφων τους.

Gwyneth Paltrow και Dakota Johnson

Η Gwyneth Paltrow και η Dakota Johnson έχουν και οι δύο συνάψει σχέση με τον Cris Martin των Coldplay. Η Paltrow μάλιστα ήταν παντρεμένη μαζί του για 13 χρόνια πριν χωρίσουν το 2016 και το ζευγάρι έχει μαζί 2 παιδιά. Ο Martin έχει σχέση με την Dakota από το 2017.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες δείχνουν να είναι κοντά. Η Paltrow είπε σε συνέντευξή της ότι καταλαβαίνει πώς η φιλία τους μπορεί να φαίνεται περίεργη αφού είναι «αντισυμβατική», αλλά «λατρεύει» την Johnson.

Jada Pinkett Smith και Sheree Zampino

Πριν παντρευτεί την Jada Pinkett το 1997, ο Will Smith ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Sheree Zampino. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί ένα παιδί.

Στα πρώτα στάδια της σχέσης του Smith και της Pinkett η ηθοποιός θυμάται ότι δεν της άρεσε πολύ η Ζampino και είχαν διαφωνίες συχνά. Η Pinkett Smith είπε ότι αυτό γινόταν επειδή ήταν άπειρη «δεν καταλάβαινε το γάμο, επομένως δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε το διαζύγιο». Με τα χρόνια, οι δύο γυναίκες έφτιαξαν τη σχέση τους και ήρθαν τόσο κοντά που πρόσφατα γελάγανε μαζί σε συζήτηση που είχαν για τις προηγούμενες διαφωνίες τους στο talk show της Pinket Smith.

Katy Perry και Miranda Kerr

Η Katy Perry είναι αρραβωνιασμένη με τον Orlando Bloom, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη Miranda Kerr για τρία χρόνια. Ο Bloom και η Κerr έχουν μαζί ένα παιδί, τον Flynn και αυτός ήταν ο λόγος που οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά. Τόσο η Kerr όσο και η Perry ήθελαν το καλύτερο για το παιδί, έτσι κάποια στιγμή έκαναν διακοπές μαζί ως, σύμφωνα με τα λόγια της Kerr, «μια σύγχρονη οικογένεια».

Η Kerr είναι τώρα παντρεμένη με τον επιχειρηματία Evan Spiegel και δεν έχει ίχνος δυσαρέσκειας για τον πρώην της ή την Perry. Είπε ότι «λατρεύει την Katy» και «το πιο σημαντικό πράγμα» είναι ότι ο Flynn έχει «έναν ευτυχισμένο πατέρα και μια ευτυχισμένη μητέρα».

Taylor Swift και Sophie Turner

Η Sophie Turner είναι παντρεμένη με τον πρώην σύντροφο της Taylor Swift, Joe Jonas, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις δύο γυναίκες να είναι φίλες και θαυμάστριες η μία της άλλης. Όταν η Swift κυκλοφόρησε το τραγούδι, «Mr. Perfectly Fine», οι φαν υπέθεσαν ότι μπορεί να αφορούσε το αποτυχημένο ειδύλλιό της με τον Jonas (τελικά δεν ήταν έτσι), αλλά η Turner δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται καθώς ανέβασε το τραγούδι σε ιστορία της στο Instagram. Σε απάντηση, η Swift αναδημοσίευσε την ιστορία της Turner με αναφορά στο Game of Thrones, στο οποίο πρωταγωνίστησε ηTurner.

Lenny Kravitz και Jason Mοmoa

Η ηθοποιός Lisa Bonet παντρεύτηκε τον Lenny Kravitz το 1987 και το ζευγάρι χώρισε 6 χρόνια αργότερα. Το 2017, η Bonet παντρεύτηκε τον Jason Momoa. Το ζευγάρι ήταν μαζί 16 χρόνια μέχρι που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2022.

Παρ 'όλα αυτά, ο Kravitz και ο Momoa είναι πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα στο μήνυμα γενεθλίων του προς τον Momoa, ο Kravitz τον αποκάλεσε «αδελφό» του και ανέφερε ότι είναι «μια οικογένεια».