Αφροδίτη Γραμμέλη: Η πρώτη ζωντανή επικοινωνία μετά τη λιποθυμία και η συγνώμη της Φαίης Σκορδά

07.06.2023
Αφροδίτη Γραμμέλη: Η πρώτη ζωντανή επικοινωνία μετά τη λιποθυμία και η συγνώμη της Φαίης Σκορδά
Πολύ συγκινημένη από το ενδιαφέρον του κόσμου φάνηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη μία μέρα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας χθες (6/6/2023) όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη έχασε τις αισθήσεις της on camera, την ώρα που η ομάδα σχολίαζε ένα βίντεο που είχε προβληθεί νωρίτερα.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά ήταν άμεση, παίρνοντας το πλάνο από το τραπέζι και μεταφέροντάς το στην κουζίνα όπου και έβαλε στο "παιχνίδι" τον Δημήτρη Σκαρμούτσο νωρίτερα από το προβλεπόμενο του προγράμματος.

Λίγο αργότερα, από τα επείγοντα του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε, η τηλεκριτικός μοιράστηκε ένα μήνυμα με το ευχαριστώ προς τον κόσμο που έδειξε μεγάλο το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υγείας της και σήμερα είχαμε και την πρώτη ζωντανή επικοινωνία μέσω της εκπομπής.

Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά ήταν για την Αφροδίτη Γραμμέλη καθώς με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο, έκρινε ότι θα έπρεπε να τους ενημε΄ρωσει.

Είναι καλύτερα η Αφροδίτη μας ενημε΄ρωσε η παρουσιάστρια η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε η ίδια το έκτακτο περιστατικό. Στόχος της, όπως είπε, ήταν να μη φανεί καθόλου η Αφροδίτη στο πλάνο αλλά δεν τα κατάφερε γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και γι' αυτό ζήτησε και από την ίδια συγνώμη όταν αργότερα είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία on air.

"Είμαι ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά", είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη δηλώνοντας συγκινημένη από τα μηνύματα που δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Όσο για το συγνώμη της Φαίης, εκείνη είχε να πει πως δεν γινόταν διαφορετικά. "Άνθρωποι είμαστε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο", είπε η δημοσιογράφος δηλώνοντας πως αύριο (8/6) έχει σκοπό να επιστρέψει στο πόστο της. Η Φαίη, βέβαια, έχει άλλη άποψη καθώς θεωρεί ότι χρειάζεται την ξεκούραση ακόμη.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και ελπίζουμε η όποια απόφαση να παρθεί με βάση της οδηγίες των γιατρών.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα όπου η Αφροδίτη Γραμμέλη τονίζει ότι η υγεία είναι πα΄νω απ' όλα και ότι η αγάπη είναι το καλύτερο φάρμακο.

{https://www.youtube.com/watch?v=q1LBA9RZ3mU&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 12:49