Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

06.06.2023
Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά
Καθώς εξελισσόταν η εκπομπή "Πρωινό μας" σήμερα το πρωί (6/6/2023) η Αφροδίτη Γραμμέλη υπέστη κάτι που φάνηκε ως λιποθυμικό επεισόδιο.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίαζαν ένα βίντεο με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, που μόλις είχε προβληθεί στην εκπομπή και μάλιστα μιλούσε η ίδια η Αφροδίτη Γραμμέλη όταν ξαφνικά σταμάτησε τη φράση που έλεγε και είπε: "Παιδιά δε νιώθω πολύ καλά" και έριξε το κεφάλι της επα΄νω στα χέρια της στο τραπέζι.

Αμέσως η Φαίη Σκορδά, σα να περίμενε κάτι να γίνει (ίσως η τηλεκριτικός να μην αισθανόταν καλά από νωρίτερα και να ήταν γνωστό αυτό στην ομάδα) σηκώθηκε και κατευθύνθηκε αμέσως προς την κουζίνα.

Φαίη Σκορδά: Πολύ συγκινημένη και ντυμένη στα λευκά στην πρεμιέρα της, αλλά τη σποντίτσα της την πέταξε

"Ζητώ χίλια συγγνώμη είναι για κάτι προσωπικό, όλα όμως όπως βλέπω είναι καλά", ανέφερε η Φαίη Σκορδά και έδωσε στη σκυτάλη στον Δημήτρη Σκαρμούτσο (ίσως λίγο νωρίτερα από το κανονισμένο) για την προγραμματισμένη συνταγή, ενώ κάλεσε στο πλατώ τον συνεργάτη τους, προφανώς, για τις πρώτες βοήθειες.

{https://www.youtube.com/watch?v=9UWZq7gipm4&ab_channel=TlifeVideo}

Η εκπομπή συνεχίστηκε και ακούσαμε τη Φαίη Σκορδά να λέει: "Ανθρώπινα συνεχίζουμε την εκπομπή λίγο διαδικαστικά, δεν συμβαίνει κάτι, όλα είναι καλά, είμαστε σε κάποια ένταση", με την εκπομπή να ολοκληρώνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο. Περαστικά

Τελευταία τροποποίηση στις 06.06.2023 - 15:47