Φαίη Σκορδά: Πολύ συγκινημένη και ντυμένη στα λευκά στην πρεμιέρα της, αλλά τη σποντίτσα της την πέταξε

12.09.2022
Φαίη Σκορδά: Πολύ συγκινημένη και ντυμένη στα λευκά στην πρεμιέρα της, αλλά τη σποντίτσα της την πέταξε
Πρεμιέρα για το "Πρωινό Μας" από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ σήμερα και ενώ περιμένουμε να δούμε τι έδειξαν οι... αριθμοί, ρίχνουμε μια ματιά στην, ιδιαίτερα, συγκινητική έναρξη, για τη Φαίη Σκορδά που άφησε τον ΑΝΤ1 ύστερα από 9 χρόνια.

Μία εβδομάδα αργότερα από τον ανταγωνισμό, όμως νωρίτερα από όλους στο καθημερινό ραντεβού (9:40 π.μ.), τελικά, ξεκίνησε σήμερα η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.

Ντυμένη με ένα απλό και πολύ όμορφο, λευκό φόρεμα, η παρουσιάστρια μπήκε στο νέο πλατό και μίλησε στην κάμερα εμφανέστατα συγκινημένη. Δεν είναι και μικρό, εδώ που τα λέμε, το στοίχημα που έβαλε -με τον εαυτό της, πρώτα απ' όλα!

Γεμάτη πρεμιέρες η σημερινή μέρα - Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες για το... ποδαρικό

Χαμογελαστή και λαμπερή, η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε το κοινό της σε αυτό το νέο ξεκίνημα εξηγώντας πως παρότι κάνει πρεμιέρες εδώ και 20 χρόνια, η αγωνία δεν συνηθίζεται, ενώ τόνισε πως αυτή εδώ η φετινή αρχή είναι πολύ σημαντική για εκείνη.

Κόμπιασε κάποια στιγμή, και έχασε τα λόγια της, φανερά συγκινημένη, ενώ στα όσα είπε, διακρίναμε ένα μικρό "καρφάκι" προς ΑΝΤ1 και Λιάγκα μεριά.

"Μου λείψατε", είπε η Φαίη, "Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο" συνέχισε και ήταν... σαφής, ενώ αμέσως μετά την ακούσαμε να λέει ότι σκοπός τους είναι να κάνουν μια ψυχαγωγική εκπομπή!

Αφενός ένιωθε ότι δεν μιλούσε αρκετά πέρσι, λοιπόν, η Φαίη (και όντως, κάπως έτσι ήταν), αφετέρου, φροντίζει να ξεκαθαρίσει τον χαρακτήρα της εκπομπής βγάζοντας από τη μέση το ενημερωτικό κομμάτι επικαιρότητας που είχε φέρει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (το οποίο προβάλλουν περισσότερο στη φετινή σεζόν)

Γιώργος Λιάγκας: Η πολύ διαφορετική έναρξη του Πρωινού και το "καρφάκι" προς Φαίη Σκορδά που ίσως δεν πρόσεξες

Στη συνέχεια η Φαίη παρουσίασε την ομάδα της ξεκινώντας από την Έλενα Χριστοπούλου, την οποία, όπως είπε, είχε προσεγγίσει και παλιότερα για συνεργασία, όμως τώρα ήρθε η ώρα τους. Στη συνέχεια υποδέχτκε τον Άγγελο Βουράκη, δικηγόρο στο επάγγελμα, και στο τέλος τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος που θα κάνει ζωντανό για πρώτη φορά.

Καλή αρχή!