Φαίη Σκορδά: Μόλις ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες της στο Πρωινό Μας - Μια μεγάλη επιστροφή και στη δική της κουζίνα

07.09.2022
Φαίη Σκορδά: Μόλις ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες της στο Πρωινό Μας - Μια μεγάλη επιστροφή και στη δική της κουζίνα
Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα και ενώ ο ανταγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε και επίσημα την ομάδα που θα πλαισιώνει τη Φαίη Σκορδά στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09.40 (νωρίτερα από τους "απέναντι", δηλαδή) η Φαίη Σκορδά θα φτιάχνει το «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ», ξεκινά το Δελτίο Τυπου του σταθμού ενημερώνοντας στη συνέχεια ότι στο νέο της σπίτι, η παρουσιάστρια θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά.

Στο πλευρό της, η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και η Ελεάννα Τρυφίδου θα ταξιδεύει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις.

Μπορεί η Αργυρώ Μπαραμπαρίγου να έκανε τη μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη επιλέγοντας, τελικά, τον Γιώργο Λιάγκα και το δικό του Πρωινό στον ΑΝΤ1 όμως και η Φαίη έχει μια μεγάλη επιστροφή να παρουσιάσει καθώς θα έχει στο πλάι της τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Όσο για τα αστρολογικά; Ανακοινώθηκε ότι τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας θα δίνει η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη.


"Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις", ολοκληρώνει το Δελτίο Τύπου, "εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους θα φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας".

Καλή αρχή λοιπόν και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Ιδού το teaser που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και περιμένουμε την πρώτη επίσημη φωτογράφηση όλων των συνεργατών.