Luke Perry: Η Shannen Doherty επικοινώνησε μαζί του μετά το εγκεφαλικό και τα λόγια της συγκινούν

04.03.2019
Luke Perry: Η Shannen Doherty επικοινώνησε μαζί του μετά το εγκεφαλικό και τα λόγια της συγκινούν
Συγκινεί ακόμη μία φορά η σχέση της "Brenda" και του "Dylan".

Σοκ προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Luke Perry, γνωστός στους παλιότερους από τον ρόλο του στα τηλεοπτικά "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" των90s και στους νεότερους από τον ρόλο του στο σύγχρονο "Riverdale".

Τα πρώτα δημοσιεύματα μιλούσαν για σοβαρό εγκεφαλικό, όμως σε δήλωση του εκπροσώπου του δεν διαβάσαμε κάτι σχετικό. Αντίθετα η δήλωσή του αφορούσε μόνο στο γεγονός ότι ο 52χρονος ηθοποιός βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

Τα μηνύματα συμπαράστασης -διάσημων και μη- φίλων του Perry υπήρξαν πολλά και άμεσα ενώ σήμερα, τέσσερις μέρες μετά έχουμε κάποια νέα που έρχονται από την πάλαι ποτέ συμπωταγωνίστριά του στα Χτυποκάρδια και πολύ καλή του φίλη μέχρι και σήμερα, Shannen Doherty.

Οι άνθρωποι του ET μίλησαν με την "Brenda" στο πλαίσιο της εκδήλωσης "The Animal Hope and Wellness Foundation's Compassion Project Gala" στο Λος Άντζελες, όπου, για την ιστορία, βραβεύτηκε ο αδελφός της για την πρσφορά του στον χώρο, και τη ρώτησαν αν γνωρίζει κάτι νεότερο για την υγεία του Perry.

Και όντως, γνώριζε.

Διάβασε επίσης: Oh My Greece! Το νέο βίντεο για την προβολή της Ελλάδας είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Shannen είχε έρθει σε επαφή με τον Perry μετά το περιστατικό και το μόνο που είχε να πει ήταν ότι οι φίλοι, οι συγγενείς και οι θαυμαστές του, "θα έπρεπε να συνεχίσουν να στένουν θετική ενέργεια προς το μέρος του".

"Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό τώρα γιατί θα με πάρουν τα κλάματα, όμως τον αγαπώ και εκείνος ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Luke και είναι ο Dylan μου", είπε κάποια στιγμή, χαρακτηριστικά!

Δυνατό το μήνυμα της Shannen Doherty η οποία ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά τα τελευταία χρόνια, στο οποίο όμως είχε πάντα δίπλα τον καλό της φίλο Luke Perry να τη στηρίζει. Τώρα ήρθε η σειρά της.