Cindy Crawford: Πόζαρε ολόγυμνη στα 53 της χρόνια και εξηγεί το γιατί [Photo]

04.03.2019
Cindy Crawford: Πόζαρε ολόγυμνη στα 53 της χρόνια και εξηγεί το γιατί [Photo]
Η διάσημη καλλονή έχει αφήσει -έτσι κι αλλιώς- τη δική της σφραγίδα στον κόσμο της διεθνούς μόδας.

Εξώφυλλο και συνέντευξη παραχώρησε στην έκδοση Porter-Edit του Net A Porter η Cindy Crawford και υπήρξε αποκαλυπτικότατη ως προς τα γυμνά που έχει κάνει στην καριέρα της.

Όχι μόνο δεν μετανιώνει για αυτά αλλά αναρωτιέται γιατί φορούσε τα ρούχα της τόσα χρόνια!

"Κοιτάζοντας κάποιες από τις φωτογραφίες μου στο Playboy πρόσφατα σκεφτόμουν 'Γιατί δεν ήμουν διαρκώς γυμνή όλα αυτά τα χρόνια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα", τοποθετήθηκε δημόσια η 53χρονη σταρ η οποία έκανε δύο φωτογραφήσεις για το θρυλικό περιοδικό, μία το 1988 και μία το 1998 όπου πόζαρε στον φακό του Herb Ritts.

"Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς; Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;" συνέχισε τη σκέψη της η Cindy κι εμείς προσυπογράφουμε!

Διάβασε επίσης: Φόρα τα πιο τολμηρά trends σαν την 52χρονη Cindy Crawford!

Σήμερα, πάντως, η Cindy, η οποία παρακολουθεί ιδιαίτερα στενά τα βήματα των δυο παιδιών της -της 17χρονης Kaia και του 21ός ετών Presley- στον χώρο του modelling, πέταξε ξανά τα ρούχα της για τον διάσημο φωτογράφο Russell James συμμετέχοντας έτσι στην έκθεσή του με τίτλο Angels.

Ιδού η πόζα για την οποία κουβεντιάζουμε ενώ στη συνέχεια βλέπουμε την αφίσα της έκθεσης όπως τη μοιράστηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσω social media.