Η Demi Moore εξομολογείται: Το μωρό με τον Kutcher, ο βιασμός στα 15, ο εθισμός και η απιστία

13.09.2019
Η Demi Moore εξομολογείται: Το μωρό με τον Kutcher, ο βιασμός στα 15, ο εθισμός και η απιστία
Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η 56χρονη σταρ που εκδίδει τα απομνημονεύματά της.

Ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Demi Moore μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του τελευταίου γυμνού της εξωφύλλου.

Στα 56 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, νιώθει, προφανώς, έτοιμη να μοιραστεί κομμάτια της ζωής της με όλο τον κόσμο και κυκλοφορεί αυτοβιογραφία με τίτλο "Inside Out".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times με αφορμή την κυκλφορία του βιβλίου της που πλησιάζει, η Moore έδωσε μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να διαβάσουμε στις σελίδες του. Και ξαφνιάζει.

Μεταξύ άλλων, η Demi μίλησε για τη δύσκολη αποβολή που είχε κάπου στις αρχές της δεκατίας του 2000, πριν εκείνη και ο Ashton Kutcher παντρευτούν τελικά. Εξηγεί ότι έχασε το μωρό, που ήταν κοριτσάκι και είχαν ήδη αποφασίσει ότι θα το ονόμαζαν Chaplin Ray, στους έξι μήνες της εγκυμοσύνης εξαιτίας του ότι είχε αρχίσει να πίνει πολύ.

%PHOTO3%

Σύμφωνα με τους Times η Moore δεν σταμάτησε να κατηγορεί τον εαυτό της για την αποβολή ενώ το "θέμα" της με το αλκοόλ έγινε μόνο χειρότερο, καθώς σε αυτό προστέθηκε και η κατάχρηση Vicodin, ενός παυσίπονου που προκαλεί μέγα εθισμό.

Σημειώνοντας ότι τώρα πια είναι "καθαρή", η Demi μιλά στο βιβλίο της και για το περιστατικό της απιστίας που έφερε την οριστική ρήξη στον γάμο της με τον Ashton. Θυμίζουμε ότι ο κατά 15 χρόνια νεότερος σύζυγός της, τότε, την είχε απατήσει με μια 22χρονη το βράδυ της 6ης επετείου του γάμου τους.

Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν γίνει ζευγάρι το 2003, παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν -άσχημα- το 2013.

Μιλώντας για αυτή τη σχέση η Demi παραδέχεται ότι την είδε ως μια "νέα αρχή", μια ευκαιρία να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να ξαναζήσει τα νιάτα της μαζί του! Για την ιστορία, ο Ashton είναι πια παντρεμένος με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά “That ’70s Show”, Mila Kunis και έχουν μαζί δυο παιδιά, την 4χρονη Wyatt και τον 2 ετών Dimitri.

Οι αποκαλύψεις της Demi, όμως δεν σταματούν εκεί.

Μέσα από το βιβλίο μαθαίνουμε ότι υπήρξε θύμα βιασμού στα 15 ενώ κάποια στιγμή, ενώ ήταν σε πάρτι με τη μεγαλύτερη κόρη της, Rumer Willis, υπέστη επιλιπτική κρίση αφού κάπινσε συνθετική κάνναβη και διάφορα άλλα ναρκωτικά.

Εκτός από το θέμα του εθισμού της σε διάφορες ουσίες, η Moore μιλά και για τα αυτοάνοσα που την ταλαιπώρησαν μετά τον χωρισμό της από τον Kutcher, που όμως φαίνεται ότι έχουν όλα περάσει στο παρελθόν.

Η Demi μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, δούλεψε πάρα πολύ με τον εαυτό της, βελτίωσε την υγεία της, έφτιαξε τη σχέση με τις κόρες της και ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματά της πριν από δύο χρόνια.

Τώρα, ήρθε η ώρα να τα διαβάσουμε!