Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την επιστροφή της Kim Cattrall στο And Just Like That

20.06.2023
Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για την επιστροφή της Kim Cattrall στο And Just Like That
Η θρυλική Samantha Jones επιστρέφει στον ρόλο που την έκανε απανταχού διάσημη και η τηλεοπτική Carrie Bradshaw έχει κάτι να πει γι' αυτό!

Η είδηση για την επιστροφή της Kim Cattrall στον δεύτερο κύκλο του And Just Like That έγινε δεκτή με τεράστιο ενθουσιασμό από του φανς του Sex And The City Franchise παρότι, κατέστη από την αρχή σαφές ότι πρόκειται απλά για μία σκηνή όπου εκείνη δεν θα βγει καν από το αυτοκίνητο και θα τη δούμε να μιλά στο τηλέφωνο με την Sarah Jessica Parker και την Carrie της!

"Έστω", λένε οι φανς και περιμένουν με αγωνία έστω και τα "ψιχουλάκια" που θα τους δώσει η παραγωγή, από τον αγαπημε΄νο τους τηλεοπτικό χαρακτήρα.

Αφήνοντας στην άκρη (έστω και για τους τύπους) την όποια έχθρα υπάρχει μεταξύ τους, η Sarah Jessica Parker μίλησε για το θέμα αυτό στο Entertainment News δηλώνοντας πως η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα.

"Τη βρήκα πραγματικά απίθανη ιδέα και ενθουσιάστηκα. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να δούμε πώς θα λειτουργούσε καλύτερα για εκείνη και τελικά είναι ωραίο που το είδαμε να συμβαίνει", είπε η Parker δηλώνοντας κατηγορηματικά πόσο ικανοποιημένη νιώθει με αυτή την εξέλιξη.

{https://www.youtube.com/watch?v=-9WNNKMBxdw&ab_channel=HBO}

Οι δύο ηθοποιοί απομακρύνθηκαν μεταξύ τους (για να το πούμε πολύ ευγενικά) και το ίδιο συνέβη και με τις ηρωίδες που ενσαρκώνουν στη δημοφιλή σειρά. Το σενάριο θέλει τη Samantha να μένει μόνιμα στο Λονδίνο και τις δυο τους να σχεδιάζουν να βρεθούν στο Παρίσι (!) για ποτά!

Στην πρώτη σεζόν του AJLT η Samantha δεν εμφανίστηκε παρά μόνο μέσα από μερικά γραπτά μηνύματα που "αντάλλαξε" με την Carrie. Σύμφωνα με την Parker, η βαθύτατα πληγμένη σχέση των δύο γυναικών θα συνεχίσει να υπάρχει και στη δεύτερη σεζόν.

"Νομίζω ότι η εξέλιξη αντικατοπτρίζει τη σχέση που 'διατηρήσαμε' στην πρώτη σεζόν μέσω μηνυμάτων", λέει η Sarah Jessica Parker υπογραμμίζοντας πως "για την Carrie αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική σχέση, γεμάτη αγάπη".

Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...

Θα μπορούσε να συνεχίσει η ιστορία μέσω μηνμάτων αλλά "σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ όμορφο να βάλουμε και ένα πρόσωπο σε όλο αυτό, έτσι για να γιορτάσουμε και τα 25 χρόνια του Sex And The City", λέει η Parker χαρακτηρίζοντας την όλη κίνηση πολύ συναισθηματική.

Ο σκοπός, βέβαια ήταν να παραμείνει κρυφό μέχρι την προβολή όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι... το πήρε το ποτάμι.

Εμείς (και όλοι οι φανς) απλά μετράνε αντίστροφα!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 17:55