Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις από Αρναούτογλου και Λιάγκα

20.06.2023
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις από Αρναούτογλου και Λιάγκα
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία, φέτος πέρασε μια κάποια... δυσκολία.

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελε΄νη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια στην εκπομπή εκείνης στο Mega συζητήθηκε πολύ φέτος. Οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι' αυτό υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την "Τα Εν Οίκω Μη εν Δήμω" στάση όμως η αλήθεια παραμένει πως εκείνος είχε εξαφανιστεί/απομακρυνθεί από την εκπομπή για λίγο καιρό (προχώρησε και σε μήνυση με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε γι' αυτό, μάλιστα)

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, πολλά, όμως εκείνος μίλησε πολύ... προσεκτικά."

«Δεν θα μιλήσω από σεβασμό. Δεν μίλησα τότε και δεν θα μιλήσω και τώρα. Με ζόρισε πολύ αυτό που ακουγόταν και γινόταν», είπε ο Ουγγαρέζος συμπληρώνοντας, βέβαια πως είναι θλιβερό να παραδεχτεί ότι ισορροπεί μέσα από τη δουλειά, αλλά "είναι η ζωή μου για την ώρα", είπε, θυμίζοντας πως ξεπέρασε τον θάνατο των γονιών του μέσα από αυτή τη δουλειά.

«Έτσι ξέρω να ξεπερνάω τα προβλήματά του. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις και το κεφάλι στη δουλειά. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρχε πρόβλημα. Ξεκίνησε μια κουβέντα στην οποία εμπλέκεται το όνομά μου και δεν απάντησα. Δεν πρόκειται ούτε τώρα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει και του χρόνου στην Ελένη.

{https://www.instagram.com/p/CiKgBtLKLlS/}

Από την πλευρά του, βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε πως παρόλο που γνω΄ριζονται με την Ελένη πάρα πολλά χρόνια και της έχει μεγάλη εκτίμηση, υπάρχει κάτι που τον έχει τσαντίσει. «Ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Με έχει πειράξει πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν πάω. Και ούτε θα ξαναπάω στην Ελένη αν δεν έρθει», είπε ο παρουσιαστής θυμίζοντας πως δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι δεν πηγαίνει πουθενά η Ελε΄νη, γιατί «στον Θέμο Αναστασιάδη τον συγχωρεμένο πήγαινε ανά τακτά διαστήματα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που, όπως είπε, ξεχωρίζει από όλες τις άλλες πρωινές (κάνει άλλη τηλεόραση, είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής) εκθειάζοντας σε υπερβολικό (για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος τοποθετήθηκε στη συνέχεια) βαθμό τη συνεργάτιδά του.

{https://www.youtube.com/watch?v=gBrpx4FGGyI&ab_channel=TlifeVideo}

«Αν ήμουν η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα θα αισθανόμουν άσχημα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας εξηγω΄ντας πως δεν θα ήθελε οι συνεργάτες του να μιλούν με τέτοια λόγια για εκείνον δημόσια.

{https://www.youtube.com/watch?v=dZckXb4yhMY&ab_channel=TlifeVideo}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 14:33