Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για όρια και αποκαλύπτει ότι κατέθεσε την πρώτη του μήνυση

24.11.2022
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για όρια και αποκαλύπτει ότι κατέθεσε την πρώτη του μήνυση
Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την φερόμενη ως "υποβάθμιση" του ρόλου του από την Ελένη Μενεγάκη. Εκείνος δεν έχει απαντήσει στα πλείστα όσα έχει ακούσει, όμως "υπάρχουν και όρια" όπως επισημαίνει δημόσια και τώρα, τον λόγο έχει το δικαστήριο!

Ουδείς γνωρίζει τι έχει συμβεί, στην πραγματικότητα μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ελένης Μενεγάκη, ή αν έχει, όντως, συμβεί κάτι. Γεγονός είναι, πάντως, όσο και αν διατείνονται από τον περίγυρο ότι "έτσι είναι οι εκπομπές της Ελένης, ένας μπαίνει, άλλος βγαίνει" αλλιώς ξεκίνησαν τα πράγματα και αλλιώς κατέληξαν.

Είτε πρόκειται περί "καψονιών", όπως έχει ειπωθεί είτε περί αλλαγής στρατηγικής και σκοπίμων αλλαγών υπέρ της πεσμένης τηλεθέασης, γεγονός παραμένει ότι η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή "Ελένη" δεν είναι αυτή που ήταν από την αρχή της χρονιάς.

Ειπώθηκαν πολλά και, προφανώς, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός επέλεξε να προσπεράσει τα περισσότερα ως "κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο παίζει και ίδιος χρόνια τώρα", όμως φαίνεται ότι μερικά όρια ξεπεράστηκαν και εκείνος χρειάστηκε να τραβήξει κάπου τη γραμμή.

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Ρούλα Κορομηλά κι εμείς θυμόμαστε την πρώτη φορά που είχε συμβεί αυτό, το 1996

Από ότι διαβάζουμε στο blog του στο Youfly.com και συγκεκριμένα στο κείμενο με τίτλο "Η 'Κιβωτός', η νέα συμφιλίωση στο J2US, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο ΑΝΤ1+", ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μόλις κατέθεσε στην πρώτη του μήνυση αλλά δεν αποκάλυψε τον "παραλήπτητη" της.

"Χθες το πρωί κατέθεσα την πρώτη μήνυση στη ζωή μου", γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνοντας και τη σχετική πλακίτσα για να ελαφρύνει την κατάσταση: "Έπρεπε να με δείτε στο προαύλιο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων – πιο ψαρωμένος κι από μοντέλο (χωρίς τη μάνα του) μπροστά στην Καγιά".

Στη συνέχεια, βέβαια, επικαλέστηκε λεγόμενα της δικής του μητέρας, της κυρα-Γιωργίας "που, σε τέτοια περίπτωση θα αναφωνούσε με αποστροφή: 'Δεν είμαστε μαθημένοι εμείς, σ’αυτά τα πράγματα'. "Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, μαμά", όμως, συνεχίζει ο Ουγγαρέζος συμπληρώνοντας, "Όπως πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται – διαφορετικά είμαστε και φαινόμαστε ραδιο-τηλεοπτικο-διαδικτυακή ζούγκλα".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε δημόσια τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς παραβαίνοντας έναν βασικό κανόνα αλλά εξήγησε ακριβώς το γιατί

"Ξέρετε, αδέλφια μου", συνέχισε ο παρουσιαστής, "ότι ανέκαθεν απαντώ σε όλους (όχι από θράσος, αλλά γιατί ξέρω την καλή μου πρόθεση επιδιώκοντας να την εξηγήσω όσον αφορά κάτι που έκανα, ή είπα, δημόσια). Μη νομίζετε… Κι εγώ απ’την πλευρά μου, γνωρίζω ότι 'τσαντίζω' κάποιες φορές – όλα στο 'παιχνίδι' είναι. Σε πράγματα, όμως, που δεν αποτελούν παιχνίδι (ή μέρος του) είμαι απόλυτος και δεν αφήνω περιθώρια, ούτε καν να υπονοηθούν. Εναντίον μιας τέτοιας περίπτωσης χρειάστηκε να κινηθώ άμεσα νομικά και δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη".

O Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει το παιχνίδι των media πολύ καλά. Τα όρια στην ανοχή του ξεπεράστηκαν και ένιωσε ότι χρειάστηκε να στραφεί στη δικαιοσύνη. Θα έχει και συνέχεια αυτή η κίνηση; Αν χρειαστεί ναι, σύμφωνα με τα λόγια του ιδίου... Εν αναμομή εξελίξεων...

Ζωή Κίττα