Η Adele «εξαφανίστηκε» από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas

24.11.2022
Η Adele «εξαφανίστηκε» από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas
Η τραγουδίστρια άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές της όταν κατά τη διάρκεια του show της εξαφανίστηκε μέσα κομφετί

Η Adele άφησε τους θαυμαστές της στη συναυλία της στο Las Vegas έκπληκτους όταν χάθηκε σε ένα σύννεφο από ροζ κομφετί στη σκηνή. Η 34χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε τελικά την πολυαναμενόμενη σειρά των συναυλιών στο Colosseum στο ξενοδοχείο Caesars Palace, αφού την ανέβαλε από την αρχική ημερομηνία έναρξης του Ιανουαρίου, αφού είπε στους θαυμαστές ότι η παραγωγή της δεν ήταν ακόμη έτοιμη λόγω καθυστερήσεων του Covid.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!

Φαίνεται λοιπόν ότι οι επιπλέον μήνες αναμονής άξιζαν τον κόπο για τους θαυμαστές που κατάφεραν να βγάλουν εισιτήρια καθώς η σκηνοθεσία της προκάλεσε δέος σε πολλούς από αυτούς. Οι παρευρισκόμενοι στη συναυλία ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συγκεκριμένη στιγμή στο τέλος του show της, όπου η τραγουδίστρια φάνηκε να χάνεται καθώς έπεφτε μια έκρηξη από κομφετί. Όταν τα κομφετί εξαφανίστηκαν, το σημείο όπου στεκόταν η τραγουδίστρια ήταν άδειο, κάνοντας τους θαυμαστές να υποθέσουν πώς είχε κάνει μια γρήγορη και απρόσκοπτη έξοδο.

Emily Ratajkowski: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Pete Davidson μέσω Twitter;

Η Adele μοιράστηκε μια φωτογραφία της στην πρόβα πριν από την πρώτη συναυλία: «Είμαι πολύ συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να καθίσω ήσυχη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Tom Jones στο Mars Attacks και σκέφτηκα πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας!; Πάντα φοβάμαι πριν από τις συναυλίες και το θεωρώ καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και σημαίνει ότι απλά θέλω να κάνω καλή δουλειά. Ίσως οφείλεται στο ότι δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως επειδή είναι το βράδυ των εγκαινίων, ίσως επειδή το Hyde Park πήγε τόσο υπέροχα. Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν ήμουν ποτέ πιο νευρική πριν από μια συναυλία στην καριέρα μου, αλλά ταυτόχρονα θα ήθελα το αύριο να είναι σήμερα! Ανυπομονώ να σας δω εκεί έξω», έγραψε η τραγουδίστρια.