Αυτή είναι η celebrity που βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων στο Google για το 2022

24.11.2022
Αυτή είναι η celebrity που βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων στο Google για το 2022
Δες τη λίστα με τους stars που έκαναν τον κόσμο να θέλει να μάθει περισσότερα για αυτούς

Έρευνα από το ειδησεογραφικό site του Hollywood, CelebTattler, ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις αναζητήσεων στο Google το 2022, παρακολουθώντας πάνω από 150 αξιόλογες προσωπικότητες — και τελικά ανακοινώνοντας ως πρωταγωνίστρια τη Amber Heard. Πιθανώς λόγω της δημοτικότητας που πήρε η δικαστική της διαμάχη με τον πρώην της, η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας ως η celebrity με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2022, με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ. Φυσικά, ο εν λόγω πρώην, Johnny Depp, έφτασε στη δεύτερη θέση, με 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα. Το ζευγάρι απασχόλησε το κοινό καθώς η δίκη τους για συκοφαντική δυσφήμιση διαδραματιζόταν για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς, η οποία κορυφώθηκε τον Ιούνιο, με τον Depp να κερδίζει 15 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην του.

Emily Ratajkowski: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Pete Davidson μέσω Twitter;

Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν η Kim Kardashian, ο Elon Musk, ο Tom Brady, ο Pete Davidson και η Βασίλισσα Ελισάβετ Β', η οποία έλαβε την τρίτη θέση. Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας απεβίωσε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών μετά από επτά δεκαετίες στον θρόνο - και κέρδισε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google τον μήνα για το έτος. Ο Tom Brady ήταν ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις στο google το 2022 και ο τέταρτος celebrity με τις περισσότερες αναζητήσεις. Ίσως λόγω του απροσδόκητου διαζυγίου του με τη Gisele Bündchen ή της σχέσης του με το NFL, το σύνολο των αναζητήσεων για τον Brady έφτασε τα 4,06 εκατομμύρια το μήνα.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Η reality star είχε 3,4 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα το 2022. Ο Davidson, από την άλλη πλευρά, συγκέντρωσε μηνιαίο μέσο όρο 3,2 εκατομμύρια και μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα κλικ πριν από το τέλος του έτους, καθώς συγκεντρώνει περισσότερη προσοχή λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με την Emily Ratajkowski. Ο Elon Musκ, ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου και αμφιλεγόμενος Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, κατέλαβε την έβδομη θέση στη λίστα, συγκεντρώνοντας 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις Google ανά μήνα στις ΗΠΑ.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το περίφημο Oscars Slapgate που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο; Ο Will Smith κατέλαβε την όγδοη θέση στη λίστα, με 3,15 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις. Στη ένατη και δέκατη θέση ήταν η Millie Bobby Brown του "Stranger Things" και η πρωταγωνίστρια του "Euphoria" Zendaya. Οι δύο νεαρές γυναίκες αναζητήθηκαν στο google 2,78 εκατομμύρια και 2,71 εκατομμύρια φορές αντίστοιχα.