Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

04.02.2022
Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα
Το γυαλί δεν ξανακολλάει αν ραγίσει και, φαίνεται ότι η ρήξη μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι οριστική. Όχι όμως και των ρόλων τους...

"Υπάρχει μια σαφέστατη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην Samantha και την Kim", ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων η Sarah Jessica Parker στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Variety με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς "And Just Like That", όταν η συζήτηση, μοιραία, έφτασε στη σχέση της με την τέταρτη της θρυλικής παρέας της σειράς και των ταινιών "Sex And The City".

"Η Samantha δεν έφυγε. Η Samantha είναι παρούσα και πιστεύω ότι αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη εκτίμηση και κομψότητα. Δεν κακοποιήθηκε. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε συναισθήματα σχετικά με μια σχέση της και πιστεύω ότι ότι ο τρόπος που βρήκαμε για εκείνη να τα αντιμετωπίσει ήταν αναγκαίος και σημαντικός για τους ανθρώπους που την αγάπησαν", συνέχισε η Parker η οποία μπήκε ακόμη μια φορά στα "παπούτσια" του alter ego της, Carrie Bradshaw για το spinoff του Sex And The City, όμως χωρίς την Kim Cattrall στο πλευρό της -πράγμα το οποίο, όπως εξηγεί, δεν βλέπει να αλλάζει στο μέλλον.

Η "παρουσία" της Samantha στο "And Just Like That"

Η σεναριογράφοι θέλησαν τη Samantha να έχει παρεξηγηθεί με την Carrie -που δεν την ήθελε ως ατζέντισσά της πια- και με την αφορμή αυτή να μετακομίζει στην Ευρώπη χάχοντας επαφή με τις μέχρι πρότινος κολλητές της. Βέβαια, σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων η παρουσία της Samantha ήταν διαρκής μέσω γραπτών μηνυμάτων που αντάλλασε με την Carrie ενώ στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου αφήνεται σαφώς ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά από καιρό.

Υπάρχει, όντως, τέτοιο ενδεχόμενο; Η SJP θα ήταν εντάξει με μια τέτοια προοπτική;

"Δε νομίζω ότι θα ήμουν γιατί πιστεύω ότι υπάρχει υπερβολικά πολλή δημόσια ιστορία αισθημάτων από την πλευρά της, όπως τα έχει μοιραστεί. Εγώ δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά ούτε έχω διαβάσει σχετικά άρθρα όμως όλο και κάποιος βρίσκεται και με ενημερώνει", εξηγεί η Parker γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στην εποχή που ετοίμαζαν τη μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη:

"Όχι, δεν πήγαμε στην Kim γι' αυτό. Αφού δεν κάναμε την ταινία [σ.σ.: την τρίτη ταινία "Sex and the City" για την οποία έφερε αντιρρήσεις η Catrall] και το στούντιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει αυτά που εκείνη ζητούσε, χρειάστηκε να την ακούσουμε, να μάθουμε τι ήταν σημαντικό για εκείνη και δεν μπορούσε να συμβαδίσει με το τι ήταν σημαντικό ή αναγκαίο για εμάς. Υπάρχει μια σαφέστατη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην Samantha και την Kim", είπε η SJP και το θέμα, προφανώς, λήγει εδώ.

Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth
για σεξουαλική κακοποίηση

Η κόντρα μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστριών

Το θέμα, προφανώς, ξεκινά νωρίτερα, όμως τον Φεβρουάριο του 2018, η Kim επιτέθηκε λεκτικά και δημόσια στην Sarah Jessica όταν η δεύτερη θέλησε να τη συλληπηθεί μετά την τραγική απώλεια του αδελφού της. Σε μία νέα δημοσίευση στο Instagram, η Cattrall αποφάσισε να απευθυνθεί άμεσα στην Parker κάνοντας την και tag, και γράφοντας: «Δε χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξη σου αυτήν την τραγική στιγμή". Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ίδια είπε: "H μητέρα μου με ρώτησε σήμερα ΄Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Sarah Jessica Parker; Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Άσε με λοιπόν να το ξεκαθαρίσω μια και καλή - αν δεν το έχω ήδη κάνει. Δεν είσαι οικογένεια μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω με τον τρόπο μου για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειας μου για να επανακτήσεις την εικόνα του "καλού παιδιού". Κάνε αυτό εδώ copy-paste», συμπληρώνοντας ένα link με ένα δημοσίευμα με λόγια της Sarah Jessica, η οποία κατηγορούσε την Kim για την καταστροφή της τρίτης ταινίας Sex and the City, λόγω υψηλών απαιτήσεων.

Μερικούς μήνες αργότερα η Parker απάντησε σε αυτή την επίθεση μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Vulture και είπε τα εξής:

«Θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω σε όλους πως δεν υπάρχει καβγάς. Δεν είπα ποτέ τίποτα άσχημο, μη υποστηρικτικό κι εχθρικό, οπότε θα ήθελα πολύ να το επαναπροσδιορίσω. Ανέκαθεν εκτιμούσα απεριόριστα τη δουλειά της Κιμ και την συνεισφορά της. Αν επιλέγει να μην κάνει τρίτη ταινία, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που είπα ποτέ», είπε η ηθοποιός.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν μάλωσα με κανέναν δημοσίως, ούτε σκοπεύω να το κάνω. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν πρόκειται για δυο γυναίκες στο πλατό που μαλώνουν, επειδή αυτό δεν συνέβη ποτέ. Περάσαμε 10,12 χρόνια της ζωής μας κάνοντας κάτι που εγώ λάτρεψα και νιώθω περήφανη που ήμουν κομμάτι του. Δεν θέλω αυτό να το εξαφανίσει ή να αλλάξει την εμπειρία του κοινού που υπήρξε καλό μαζί μας για τόσον καιρό», συνέχισε τότε η SJP, όμως το γυαλί είχε ραγίσει για τα καλά...

Ζωή Κίττα