Βίκυ Σταυροπούλου: Ο αναγκαστικός γάμος σε ηλικία 22 χρονών και οι σπάνιες φωτογραφίες της Δανάης με τον βιολογικό πατέρα της

05.02.2022
Βίκυ Σταυροπούλου: Ο αναγκαστικός γάμος σε ηλικία 22 χρονών και οι σπάνιες φωτογραφίες της Δανάης με τον βιολογικό πατέρα της
Όσα είπε στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Καλεσμένη στο "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλώντας για την καριέρα της, τον γάμο της σε μικρή ηλικία επειδή έμεινε έγκυος στην κόρη της Δανάη Μπάρκα, αλλά και τους λόγους που χώρισε.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες

"Από μικρή ήμουν νούμερο. Ήμουν ο αρχηγός του χαβαλέ. Μου άρεσε πάντα να επικοινωνώ με τον κόσμο. Μου έλεγαν από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου. Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης", είπε η ηθοποιός, η οποία έδειξε αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Δανάης Μπάρκα με τον βιολογικό πατέρα της.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας συμβουλεύει τις κόρες του για το revenge porn και γίνεται viral -ξανά!

Σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, είπε: "Κουράστηκα πάρα πολύ να βλέπω τον καθένα να λέει τη γνώμη του. Προς Θεού δεν λέω για τα θύματα λέω για όλο το μετά. Ο καθένας έβγαινε να πει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ είμαι που τη γνώμη μου την κάνω πράξη. 22 χρόνια έχω ζήσει χαρές γιατί ήμουν τυχερή και την όποια δύναμη απέκτησα τη χρησιμοποίησα για το καλό. όλα τα υπόλοιπα θλίψη εμπιστεύομαι στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά κυρίως την συμπαντική δικαιοσύνη. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες".