Gigi Hadid: "Σκαρφάλωνα τις σκάλες για να αποφύγω τις κάμερες που έφερνε η μητέρα μου στο σπίτι"

05.02.2022
Gigi Hadid: "Σκαρφάλωνα τις σκάλες για να αποφύγω τις κάμερες που έφερνε η μητέρα μου στο σπίτι"
Το 26χρονο μοντέλο μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η συμμετοχή της Yolanda Hadid σε ριάλιτι σόου.

Η Gigi Hadid μίλησε με εξομολητική διάθεση για την εποχή που η μητέρα της, Yolanda Hadid, έγινε ξαφνικά διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στη ριάλιτι εκπομπή "The Real Housewives of Beverly Hills”.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ολοταχώς προς τον γάμο - Θα τον δούμε live;

Όπως είπε το 26χρονο μοντέλο, δεν ένιωθε άνετα με τη δόξα που ξαφνικά κέρδισε η οικογένειά της, λέγοντας: "Η μαμά μου δεν ήταν στην τηλεόραση μέχρι που ήμουν στην τελευταία τάξη του λυκείου. Οπότε ήμουν στον δρόμο για να φύγω από το πατρικό μου. Αλλά ήταν περίεργο για μένα. Γυρνούσα στο σπίτι από το σχολείο και υπήρχαν φορτηγά της παραγωγής απ'έξω. Σκαρφάλωνα τις σκάλες γρήγορα και πήγαινα στο δωμάτιό μου ώστε να μην πω γεια στη μαμά μου που ήταν στην κουζίνα. Όταν σκέφτομαι την παιδική μου ηλικία, σκέφτομαι την τρελή βολεϊμπολίστρια. Ήμουν η δυνατή φωνή. Μου άρεσαν τα σπορ, να είμαι σε μια ομάδα. Αγαπούσα το σχολείο και τους φίλους μου. Αυτά ήταν φυσικά για μένα”.

And Just Like That: H ατάκα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό

Η Hadid πρόσθεσε πως αρχικά δυσκολεύτηκε να δεχτεί την κριτική των άλλων για τη ζωή της, λέγοντας πως "όταν αρχικά οι άνθρωποι ξεκίνησαν να με γνωρίζουν μου έλεγαν 'η μαμά σου είναι στο Real Housewives. Αυτή είναι η ζωή της. Αλλά αυτή δεν ήταν η ζωή μου ούτε μέρος της παιδικής μου ηλικίας. Πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δεν χρειάζεται απλά να κάνω δουλειές για να πουλάω ρούχα. Τώρα σκέφτομαι τι δεν έχω κάνει. Υπάρχουν περιοδικά που έχω αρνηθεί εξώφυλλα γιατί θα προτιμούσα να το κάνει κάποιο άλλο κορίτσι. Δεν χρειάζεται να κάνω το ίδιο εξώφυλλο εάν μπορεί να εκτοξευθεί η καριέρα κάποιου άλλου από αυτό”.