Η Kim Cattrall επιστρέφει στο And Just Like That και το κοινό ανυπομονεί να δει ξανά τη Samantha Jones

01.06.2023
Η Kim Cattrall επιστρέφει στο And Just Like That και το κοινό ανυπομονεί να δει ξανά τη Samantha Jones
Αυτή ήταν μια εξέλιξη που ουδείς περίμενε όμως εξέπληξε πολύ ευχάριστα τους φανς του Sex And The City και της συνέχειάς του.

Ο δεύτερος κύκλος της συνέχειας της θρυλικής σειράς Sex And The City αναμένεται στις 22 Ιουνίου και η είδηση (που επιβεβαιώθηκε από το HBO) θέλει την τέταρτη της θρυλικής κοριτσοπαρέας, τη Samantha Jones να κάνει μια απρόσμενη επιστροφή στη μικρή οθόνη.

Με την ένταση μεταξύ της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall τα τελευταία χρόνια να έχει χτυπήσει κόκκινο και τις δηλώσεις εκατέρωθεν να μην αφήνουν περιθώριο για την όποια ελπίδα, η ιδέα και μόνο ενός reunion έμοιαζε με "ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό"!

Sarah Jessica Parker: Απαντάει στην επίθεση της Kim Cattrall στο Instagram

Να όμως που όλα γίνονται τελικά.

Η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου έρχεται από την Post και επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το HBO Max ενω΄ είδαμε και ανα΄΄λογο ποστ σε story του επίσημου λογαρισμού της σειράς το Instagram.

Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...

Δε χωρά αμφιβολία λοιπόν! Η Samantha Jones επιστρέφει. Το πώς, βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αλλά η Kim Cattrall είπε το "Ναι" και έχει ήδη γυρίσει το πολύ σύντομο (από ό,τι φαίνεται) κομμάτι της.

Κάτω από άκρα μυστικότητα η σκηνή (γιατί για μία σκηνή πρόκειται) γυρίστηκε τον περασμένο Μάρτιο μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε πάρκινγκ έξω από τα Silvercup Studios στο Queens, όπου γυρίζονται οι εσωτερικές σκηνές.

Αυτά είναι τα μόνα που είναι γνωστά μέχρι στιγμής και η αλήθεια θα κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι το συγκεκριμένο επεισόδιο να προβληθεί.

Χαιρόμαστε πολύ που θα δούμε ξανά την iconic Samantha όμως δεν θα εκπλαγου΄με καθόλου αν τη δούμε σε σκηνή-σφηνάκι και όχι με την Carrie Bradshaw της Sarah Jessica Parker.

Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

Εν αναμονή.

Μέχρι τότε, ιδού το trailer για μια ακόμη γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI&ab_channel=Max}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2023 - 16:30