Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...

06.05.2022
Kim Cattrall: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο And Just Like That...
Ενώ κάποτε ήταν ένα κεντρικό πρόσωπο στη σειρά του HBO Sex and the City, το 2017, η Kim Cattrall αποφάσισε ότι ήταν καιρός να αποχωρήσει από τον ρόλο της ως Samantha Jones, ακόμη και όταν γραφόταν η τρίτη ταινία της δημοφιλούς σειράς, ενώ αποκάλυψε ότι ουδέποτε κάποιος της πρότεινε να συμμετάσχει έτσι κι αλλιώς!

«Είναι μεγάλη σοφία να ξέρεις πότε θα πεις “φτάνει”», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Variety. «Επίσης δεν ήθελα να δυσφημίσω αυτό που ήταν για μένα η σειρά. Ο δρόμος προς τα εμπρός φαινόταν ξεκάθαρος».

Και για ένα διάστημα, φαινόταν ότι το Sex and the City είχε τελειώσει για τα καλά, με τον δημιουργό της σειράς Darren Star να λέει: «Είναι αδύνατο να φανταστείς τη σειρά χωρίς αυτήν», αναφερόμενος, φυσικά στη θρυλική Samanta Jones.

Αλλά οι συμπρωταγωνίστριές της, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis, δημιούργησαν έναν τηλεοπτικό κόσμο όπου υπάρχει μεν η Samantha αλλά όχι στην οθόνη. Το spin-off του Sex and the City, And Just Like That... έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021 με πολλούς fans να το παρακολουθούν.

«Αnd Just Like That» Spoiler: Τα δύο πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν και μάθαμε ακριβώς τι έχει συμβεί με Samantha και Mr Big

Η Cattrall ανησυχούσε ότι η Samantha είχε μετατραπεί σε «κούγκαρ»

Όταν η ηθοποιός υπέγραψε για την συμμετοχή της, της άρεσε που ήταν μια «θετική» σειρά για τις ανύπαντρες γυναίκες. Αλλά καθώς περνούσαν τα χρόνια, η Cattrall άρχισε να αισθάνεται ότι ο χαρακτήρας της μεταμορφωνόταν σε κάποια που δεν τιμούσε πια τις ανεξάρτητες γυναίκες: «Ένιωθα ότι με έβγαζαν πλέον ως κούγκαρ, κάτι που δεν ήταν τόσο θετικό όσο άλλες πτυχές», σκέφτηκε.

Απλώς ένιωθε ότι η ιστορία επαναλαμβανόταν με κάθε νέα ταινία που έκαναν. «Μπορείς να φανταστείς να επιστρέψεις σε μια δουλειά που έκανες πριν από 25 χρόνια;» εξήγησε η Cattrall. «Και η δουλειά δεν έγινε πιο εύκολη. Έγινε πιο περίπλοκη με την έννοια του πώς θα προχωρήσεις με αυτούς τους χαρακτήρες; Όλα έπρεπε να μεγαλώσουν, ή αλλιώς να πεθάνουν».

«Δεν μου ζήτησαν ποτέ να συμμετάσχω στο reboot του Sex and the City. Όμως, το έμαθα όπως όλοι οι υπόλοιποι, από τα social media» ανάφερε στη συνέντευξη της και, πραγματικά, προκαλεί μεγάλη έκπληξη!

Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

Δεν σκόπευε να εμφανιστεί στο And Just Like That..., ακόμα κι αν αυτή και η Parker τα έβρισκαν

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια της Parker ότι δεν θα ήταν εντάξει με την Cattrall να υποδυθεί τη Samantha, η σταρ του How I Met Your Father είπε ότι δεν είχε ακούσει κάτι τέτοιο, προσθέτοντας: «Δεν θα συνέβαινε ποτέ έτσι κι αλλιώς. Επομένως, κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί γι 'αυτό».

Τι είπε όμως η Cattrall για την Samantha που υπάρχει στο And Just Like That;

«Είναι διαφορετική από τη Samantha που έπαιξα», καθιστώντας αδύνατο για την ίδια να φανταστεί να ξανακάνει τον ρόλο, ακόμα κι αν οι θαυμαστές ήθελαν να δουν περισσότερα από αυτήν. «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα», είπε, «ότι πραγματικά το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσα να έχω ως ηθοποιός είναι να λείπω στους τηλεθεατές».

Η Cattrall αφήνει πίσω της τις μέρες του Sex and the City - για τα καλά

Αν και η Cattrall δυσκολεύτηκε – έχασε ακόμα και την ασφάλεια υγείας της - δεν θα επέστρεφε στο And Just Like That… λέγοντας μάλιστα: «Δεν θέλω ποτέ να είμαι σε ένα γύρισμα και να μην θέλω να είμαι εκεί». Εύχεται όμως στις πρώην συμπρωταγωνίστριες της, τις οποίες χαρακτήρισε «φίλες της », τα καλύτερα.