Kim Kardashian: Οργανωμένο το "ροζ" βίντεο που την έκανε διάσημη;

05.05.2022
Kim Kardashian: Οργανωμένο το "ροζ" βίντεο που την έκανε διάσημη;
Ο πρώην της Kardashian, Ray J, λέει τη δική του αλήθεια

Ο Ray J ισχυρίστηκε ότι η Kim Kardashian και η Kris Jenner ενορχήστρωσαν την κυκλοφορία της "ροζ" ταινίας και μοιράστηκε τα υποτιθέμενα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί της. Ο 41χρονος είπε ότι το νέο reality show της οικογένειας Kardashian-Jenner τον απεικόνιζε ως κακό.

Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες για την εμφάνιση της στο Μet Gala

«Δεν έχω διαρρεύσει ποτέ σεξουαλική ταινία στη ζωή μου. Ήταν πάντα μια συμφωνία και μια συνεργασία μεταξύ της Kris Jenner και της Kim και εμού και ήμασταν πάντα συνεργάτες από την αρχή αυτού του πράγματος», είπε σε μια συνέντευξη του. Ο Ray J, ο οποίος ήταν σε σχέση με την Kardashian από το 2003 έως το 2006, υποστήριξε περαιτέρω ότι η Kardashian είχε πάντα στην κατοχή της το βίντεο - και μια φορά αστειευόμενος, της πρότεινε να κυκλοφορήσουν το βίντεο τους. «Έτσι προέκυψαν όλα», ισχυρίστηκε. «Μόλις της έθεσα την ιδέα, μίλησε στη μαμά της και από εκεί και πέρα η υπόθεση χάθηκε από τον έλεγχο μου».

Οι κόρες των Kim Kardashian, Kourtney Kardashian και Jessica Simpson είναι κολλητές και γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια της τελευταίας

Σε μηνύματα στο Instagram μεταξύ του ίδιου και της Kardashian ο Ray J είπε ότι «δεν ήταν παρά ένας παίκτης της ομάδας» και ότι υπήρχε «συμφωνία», αλλά δεν μπορούσε να υποστηρίξει τον τρόπο που το reality χειριζόταν το αφήγημα της σεξουαλικής ταινίας. Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο πρώην μάνατζερ του Ray J, Wack 100, ισχυρίστηκε ότι είχε περισσότερα πλάνα στην κατοχή του, αλλά θα ήταν πρόθυμος να τα παραδώσει στον Ray J ή στον Kanye West — και σε νέα επεισόδια του reality των Kardashian δείχνουν την Kardashian να πανικοβάλλεται για μια πιθανή νέα κυκλοφορία ροζ βίντεο.

"Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο για εσάς - εκτός και αν επικοινωνήσετε μαζί μου σύντομα, θα το πάω στο επίπεδο που θα δείχνει όλα όσα κάναμε", έγραψε ο Ray J, σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης. "Όλες τις συναντήσεις σχετικά με το σχέδιο, τις ημερομηνίες και ώρες των συναντήσεών μας και το όλο ψέμα που εσύ και η Kris σχεδιάσατε από την αρχή. Αυτό δεν είναι απειλή - το έχετε πάει πολύ μακριά - ξέρετε τι κάναμε! Η μαμά σου έλεγχε όλη αυτήν την ταινία".

Ο Ray J εξήγησε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να τον σκέφτονται με άσχημο τρόπο άσχημα. «Σε παρακαλώ βοήθησε με, θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για μένα. Είναι 3 και 2 ετών. Είναι αθώοι. Σε παρακαλώ μην κάνεις τον μπαμπά τους να μοιάζει με χαμένο όταν με ξέρεις περισσότερο».

Σύμφωνα με τις εικόνες της υποτιθέμενης συνομιλίας τους, η Kardashian δεν αρνείται κανέναν από τους ισχυρισμούς του ότι σχεδίαζαν τη διαρροή της σεξουαλικής ταινίας.