Sarah Jessica Parker: Απαντάει στην επίθεση της Kim Cattrall στο Instagram

17.02.2018
Sarah Jessica Parker: Απαντάει στην επίθεση της Kim Cattrall στο Instagram
Τι λέει η ηθοποιός για την πρωτοφανή επίθεση του δέχθηκε από τη συμπρωταγωνίστρια της;

Το δράμα ανάμεσα στην Kim Cattrall και την Sarah Jessica Parker φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Πριν μερικές μέρες, όταν η Parker έδωσε τα συλληπητήρια της στην Cattrall για το ξαφνικό χαμό του αδερφού της, η δεύτερη της επιτέθηκε μέσω Instagram με μία ανάρτηση που μεταξύ άλλων την αποκαλούσε υποκρίτρια και πως εκμεταλλέυεται τους ανθρώπους για να βγάλει το προφίλ του καλού κοριτσιού.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People, η τηλεοπτική Carrie είπε πως δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ τους, αναφέροντας: "Δεν απάντησα ποτέ στη συζήτηση που η Kim είχε με τον Piers Morgan, όπου είπε πολύ προσβλητικά πράγματα για εμένα. Είχαμε εκείνη την εμπειρία και ήταν υπέροχα, και τίποτα δεν θα είναι όπως τότε. Είχαμε επικοινωνία με το κοινό, με την πόλη και τους συντελεστές και έχουμε να λέμε τρελές ιστορίες. Δε θέλω να το χαλάσω αυτό".

Στη συνέντευξη στην οποία αναφέθηκε η Parker, η Cattrall είχε πει πως δεν ήταν ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριες της και πως είχε αρνηθεί από το 2016 να κάνει το τρίτο Sex and the City.

Όσο αφορά τη σχέση της με την Cattrall, η Parker είπε πως δεν υπήρξε ποτέ καυβάς, πως όλο αυτό ήταν κατασκευασμένο γιατί ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία του να απαντήσει και πως δεν πρόκειται να το κάνει αυτό γιατί η Cattrall είπε όσα ήθελε και είναι δικαίωμα της.