Cristiano Ronaldo  - Georgina Rodriguez: Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα ψέμα;

Cristiano Ronaldo  - Georgina Rodriguez: Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα ψέμα;
(photo: @__georginagio)
Μήπως τελικά η συνα΄ντηση της Georgina και του Cristiano δεν ήταν τόσο τυχαία όσο εκείνη θέλει να την παρουσιάζει;

H Georgina Rodriguez βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς της στο Netflix, «I Am Georgina». Σε ένα από τα επεισόδια του πρώτου κύκλου, η σύντροφος του Cristiano Ronaldo είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τον Πορτογάλο σταρ για πρώτη φορά όταν εργαζόταν στο κατάστημα Gucci στο κέντρο της Μαδρίτης.

Αλλά τώρα, ο χρήστης του TikTok, Pablo Bone, έρχεται να αμφισβητήσει τις προθέσεις της Georgina και το τυχαίο στοιχείο της γνωριμίας του ζευγαριού, για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές η σύντροφος του Ronaldo.

Ο Bone ισχυρίστηκε ότι δούλευε με την Georgina, την οποία χαρακτήρισε αλαζονική ακόμη και πριν γνωρίσει τον Cristiano.

{https://www.instagram.com/p/Cou4pv8tFvP/}

«Δούλευα με την Georgina Rodriguez στην Gucci περίπου δύο μήνες πριν γίνει διασημότητα», ανέφερε ο Bone στο TikTok.

«Συμπέσαμε αρκετές φορές να δουλεύουμε μαζί στο μαγαζί, εκείνη ήταν στο γυναικείο τμήμα και εγώ στο ανδρικό. Είχα ήδη δει τον Cristiano αρκετές φορές στο μαγαζί πριν συναντηθούν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά που έχουν ειπωθεί για τον Cristiano και την Georgina» είπε ο Bone, αναφερόμενος προφανώς στην ιστορία που γνωρίζουμε για την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού.

Και ο Bone συνεχίζει: «Η Georgina ήταν πάντα έτσι, ακόμα κι αν δεν είχε πολλά λεφτά ή δεν είχε τα λεφτά που έχει τώρα, πάντα είχε αυτόν τον αέρα αλαζονείας και υπεροψίας. Στην τελική, πάντα έψαχνε να πιάσει την καλή και γι' αυτό δούλευε σε διάφορες εταιρείες ειδών πολυτελείας. Γνώριζε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο της νυχτερινής ζωής στη Μαδρίτη».

Οι δηλώσεις του Bone στο TikTok προχωρούν πολύ περισσότερο, καθώς αναφέρει ότι η Georgina ήταν ήδη φιλόδοξη και είχε στο μυαλό της να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο.

{https://www.instagram.com/p/CluD-RaBSj-/}

Lionel Messi και Cristiano Ronaldo: Η κοινή πόζα που δεν ήταν τόσο κοινή τελικά, το ρεκόρ και το μυστικό της παρτίδας σκάκι που παίζουν

«Όπως όλοι γνωρίζουν, επειδή η Georgina το είπε έτσι, όταν συνάντησε τον Cristiano αυτός έμπαινε στο κατάστημα Gucci με μερικούς φίλους και τον γιο του και εκείνη μόλις έβγαινε από την πόρτα, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι», ισχυρίστηκε ο Bone παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή: «Όταν ο Cristiano μπήκε στο κατάστημα της Gucci, γυρίσαμε όλοι να τον κοιτάξουμε γιατί είναι πολύ ψηλός άντρας και τέτοιου είδους πελάτες εξυπηρετούνται μόνο από τους υπεύθυνους του καταστήματος».

Προφανώς και δεν υπήρξε κάποια απάντηση από την πλευρά της Georgina.

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez και τα πέντε παιδιά της οικογένειας ζούνε πλέον στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας μετά το συμβόλαιο εκατοντάδων εκατομμυρίων που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα Αλ Νασρ.

{https://www.instagram.com/p/Cn9lwVNNBzY/}

Aς θυμηθούμε όμως την πολυτάραχη προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή.

Τα τρία από τα πέντε παιδιά του Ronaldo έχουν γεννηθεί από δύο παρένθετες μητέρες.

Ο πρώτος του γιος, Cristiano Ronaldo Jr, γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 2010, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιούνιο του 2017, αποκαλύφθηκε ότι ο Ronaldo είχε αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας. Tα ονόματα που πήραν ήταν Eva και Matteo.

Ένα μήνα αργότερα, ο Ronaldo επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι αυτός και η Georgina Rodriguez περίμεναν το πρώτο τους μωρό μαζί. Η Georgina γέννησε την κόρη της Alana Martina στις 12 Νοεμβρίου 2017.

Στις 18 Απριλίου 2022 η Georgina γέννησε δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι αλλά το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι δυστυχώς το αγοράκι πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι αποφάσισε να τον ονομάσει Angel.

Το κοριτσάκι πήρε το όνομα Bella Esmeralda «Όποτε κοιτάζω την Bella πάντα αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο Αngel», εξομολογείται η Georgina στο «I Am Georgina» λέγοντας «Έχω έξι παιδιά. Ο Angel είναι γιος, ανιψιός, αδερφός και ξάδερφος».

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τον θάνατο ενός από τα δίδυμά τους

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη σειρά του Netflix είναι όταν η αδερφή της Georgina, η Ιvana, μετά την απώλεια του Angel και πριν επιστρέψει η Georgina από το νοσοκομείο, βγάζει βιαστικά από την κρεβατοκάμαρα των μωρών τα μισά από όλα τα αντικείμενα που ήταν σε ζευγάρια (δύο αρκουδάκια, δύο κούνιες, δύο νιπτήρες) και αφαιρεί κάθε ίχνος μπλε χρώματος από το δωμάτιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.04.2023 - 11:42