Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τον θάνατο ενός από τα δίδυμά τους

22.04.2022
Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τον θάνατο ενός από τα δίδυμά τους
Ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του επέστρεψαν στο σπίτι τους με το νέο μέλος της οικογένειας και ποζάρουν μαζί με όλα τα παιδιά τους.

Η Georgina Rodríguez ήταν έγκυος σε δίδυμα και, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, γέννησε νωρίτερα από το αναμενόμενο με το ένα από τα δύο παιδιά, το αγοράκι, να πεθαίνει λίγο μετά τη γέννα.

Την είδηση έκαναν γνωστή αμφότεροι οι γονείς με κοινή ανάρτηση στα social media και έλαβαν αμέτρητες ευχές από φίλους και θαυμαστές. Αυτούς θέλησαν να ευχαριστήσουν με την πρώτη ανάρτησηση που έκαναν μετά την επιστροφή στο σπίτι.

"Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας ξανά. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα ευγενικά σας λόγια και τις κινήσεις. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και νιώσαμε όλοι την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οιγογένειά μας. Τώρα είναι η ώρα να είμαστε ευγνώμωνες για τη ζωή που καλοσωρίσαμε μόλις στον κόσμο αυτό", διαβάζουμε στην ανάρτηση και βλέπουμε τον Cristiano να έχει στην αγκαλιά τη νεογέννητη κορούλα του και την 5χρονη Alana, κόρη του με τη Rodriguez και τη Georgina πάλι στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας: Cristiano Ronaldo Junior και των διδύμων, Mateo και Eva.