Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό στο μπαλκόνι της, δε θέλει κανένα σχόλιο και πολύ καλά κάνει

05.04.2023
Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό στο μπαλκόνι της, δε θέλει κανένα σχόλιο και πολύ καλά κάνει
(photo: @danaibarka)
Το δικό της μήνυμα για το body possitivity στέλνει η Δανάη Μπάρκα και το κα΄νει με χαμόγελο, όπως πάντα!

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα συζητήθηκε πολύ. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη" του Mega μοιράστηκε δυο φωτογραφίες με μαγιό, οι οποίες τραβήχτηκαν στο μπαλκόνι της, το δικο΄ της νησί (με βάση τα όσα γράφει στη λεζάντα της).

Αφορμή γι' αυτή την ανάρτηση στάθηκε συζήτηση που είχαν στην χθεσινή εκπομπή σχετικά με τη συμπερίληψη σε θέματα μόδας, αφορμή για την οποία δόθηκε η εμπειρία που είχε με μια νεαρή κοπέλα το περασμένο Σάββατο.

"Βγήκα το Σάββατο και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί που ήμουν, βουρκωμένη και μου είπε 'είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση'", μοιράστηκε, εμφανώς φορτισμένη η παρουσιάστρια και από εκεί ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με το πόσο "ανοιχτοί" είμαστε, τελικά, στα θέματα της εξωτερικής εμφάνισης.

Body Shaming από τον σύντροφό σου; Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις

"Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε 'όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε' και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του», είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα, συμπληρώνοντας πως όσα κι αν λέμε, τελικά η κατάσταση δεν βελτιώνεται, ούτε στις διαφημίσεις όπου τα πρότυπα είναι τα γνωστά "για τους λίγους" ούτε, όμως, και στην πραγματική ζωή και συνέχισε δίνοντας το παραπάνω παράδειγμα για να ολοκληρωσει με πάθος πως "Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών κι έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!".

{https://www.youtube.com/watch?v=ylVu1DKTfVQ&ab_channel=TlifeVideo}

Μετά την εκπομπή, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, μέσα από την οποία θέλησε να υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάει ο καθένας τον εαυτό του, όπως ακριβω΄ς είναι!

"Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ ♥️", γράφει η παρουσιάστρια και συνεχίζει απευθυνόμενη σε κορίτσια, αγόρια, μαμάδες και μπαμπάδες!

Η Δανάη Μπάρκα όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Ποζάρει μόνο με το μαξιλάρι της

"Δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας.. με τα ταλέντα μας,με την ομορφιά μας,με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας.. είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι ♥️♥️", λέει η Δανάη και προτρέπει: "Χαμογελάστε, χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας".

"Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς, όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους.. γι αυτό, μην κρατάτε κακία ♥️ Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι 🌻🌻", ολοκληρώνει τα όσα γράφει η Δανάη Μπάρκα και σημειώνουμε πως στην ανάρτησή της αυτή έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια θέλοντας, προφανώς να εστιάσει μόνο σε αυτά που γράφει για να μην δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με τοξική διάθεση να αποπροσανατολίσουν την ουσία! Δικαίωμά της και καλά κάνει!

{https://www.instagram.com/p/Cqn0W3XsbSb/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.04.2023 - 14:50